Happy Klussers

Happy Klussers beoordelingen (65)

• Review door Donja, Amsterdam
    Beoordeeld op 7 feb 2018
    Verschillende dingen monteren in huis
    Ik ben ontzettend tevreden!! Echt super aardige heren en ze voeren alles heel nauwkeurig uit en monteren pas echt als alles goed overlegd is en pas met mijn akkoord. Ik heb inmiddels dit bedrijf al aan 2 vriendinnen van mij aanbevolen die toevallig ook opzoek zijn naar klussers. Echt super bedankt!
    Beoordeeld op 26 jan 2018
    Verhuizers inboedel
    We hebben ze ingehuurd voor verhuizing. Ze waren keurig op tijd. Had twee verhuizers gevraagd en kwamen met drie man. Wij hebben het werk mogelijk wat minder ingeschat dan werkelijk, dus die derde man was fijn erbij te hebben. Maar had het wel graag vooraf geweten, mochten er namelijk wel voor betalen. Vandaar 2 sterren voor communicatie. Verhuizing verliep verder goed, wel wat aan de trage kant. Gingen erg netjes om met de spullen. Ik zou ze weer inhuren met duidelijkere afspraken.

2 of 3 man komt qua tijd op zelfde neer, maar idd hadden beter moeten afstemmen met u. zullen er voortaan beter op letten. Dank u voor de feedback en bedankt voor het kiezen van happy movers groetjes Robert

Reactie geplaatst 26 jan 2018
  • Review door Monique, Vlaardingen
    Beoordeeld op 5 jan 2018
    Laminaat leggen
    Klus op werkspot geplaatst, snel reactie en week later het laminaat gelegd. De mannen keurig op tijd, laminaat verwijderd, meubels heen en weer en nieuw laminaat geplaatst. Prachtige nieuwe vloer. De volgende dag nog even terug gekomen voor het plaatsen van een plint bij de trap. Top! Wij zijn zeer tevreden en kunnen Happy Movers iedereen aanbevelen. Bedankt mannen.
  • Review door Marco, Den Haag
    Beoordeeld op 30 dec 2017
    Vloer verwijderen
    Goed vakmanschap, harde wekers zonder klagen, plezierige mannen en denken goed mee. Zou volgende klus zo weer aan ze uitsbesteden.
  • Review door Inge, Rotterdam
    Beoordeeld op 1 sep 2017
    Vloer eruit slopen
    Vriendelijke en hardwerkende Man!
  • Review door Saskia, Rotterdam
    Beoordeeld op 1 jul 2017
    Verhuizen en demonteren en monteren meubels
    Vandaag met happy movers van Rotterdam naar Schiedam verhuisd. Gezellige vakmensen die ons helemaal ontzorgd hebben. Niks was te gek ( zelfs de bank en de eettafel met een takel naar boven hijsen). Ik zou iedereen happy movers aanbevelen bij verhuizingen! Dank Robbie en consorten!
    (Bewerkt op 30 jul 2017)

Heel erg graag gedaan 😀 Was een erg gezellige dag Groetjes van het Hele happy movers team

Reactie geplaatst 30 jul 2017
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zaandam
    Beoordeeld op 8 jun 2017
    Spoedklus: keuken verwijderen
    Hardwerkende, nette en vriendelijke klussers, die goed met je mee en vooruit denken. Ook de communicatie voor- en achteraf was helder, snel en makkelijk. We waren erg blij, dat ze zo snel aan de slag konden en kunnen ze zeker aanraden.