Hamer Hoveniers

Hamer Hoveniers beoordelingen (71)

• Review door Suzanne, Panningen
    Beoordeeld op 25 mei 2017

heg snoeien (ca. 40 meter aan 2 kanten)

Zeer goede ervaring met Richard, hard gewerkt (ruim binnen de verwachte tijd), vriendelijk, ben helemaal blij met het resultaat! Ik kan hem zeker aanbevelen en mocht ik nog ooit een tuinklus hebben dan zal ik hem zeker weer benaderen. Top!
  • Review door Nel, Maastricht
    Beoordeeld op 22 mei 2017

Rooien en afvoeren van coniferen haag

Zeer net werkende en sympathieke man. Stemt goed af, komt afspraken na en ruimt fantastisch op. Hij heeft mijn coniferen weggehaald. De afvoer moest door het huis en hij ruimde daarna zelf de vloer op. Hij gebruikte geen zeil over de steentjes maar na afloop kon je niet meer zien dat er coniferen hadden gestaan en zijn weggehaald. Richard rekent ook nog een vriendelijke prijs. Ik ben heel kritisch maar hier kon ik toch echt niets op aanmerken. Echt een aanrader!
  • Review door H., Roermond
    Beoordeeld op 15 mei 2017

vijver opnieuw inrichten

Richard Hamer had geen enkele ervaring met vijvers aanleggen maar ik wel. Met mijn kennis en zijn creativiteit is het toch een geslaagd project geworden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Liessel
    Beoordeeld op 10 mei 2017

Snoeien lindeboom

Richard heeft het knotten van een grote linde perfect uitgevoerd. Hij werkt zorgvuldig, wil precies weten wat de wensen zijn en is zeer correct in de omgang. Een echte vakman!
  • Review door Pieter, Weert
    Beoordeeld op 3 mei 2017

Verwijderen ceder

Zeer goed. Heeft ook de stam verwijderd.
  • Review door Miranda, Weert
    Beoordeeld op 21 apr 2017

Omspitten stuk tuin

Richard heeft heel goed werk geleverd. Tijdens het werk gevraagd of hij nog een paar extra werkzaamheden wilde uitvoeren en dat was geen probleem. En dat voor dezelfde prijs.
  • Review door George, Grathem
    Beoordeeld op 21 apr 2017

boom kappen

• Review door Werkspot-gebruiker uit Roermond
    Beoordeeld op 18 apr 2017

Rooien en versnipperen van 5 coniferen, hoogte 4-8m

Richard is een echte vakman. Prima werk geleverd, binnen afgesproken tijd.

Hoi Wilfrank, Bedankt voor het positieve review!! M.v.groet Richard

Reactie geplaatst 18 apr 2017
  • Review door Will, Reuver
    Beoordeeld op 17 mrt 2017

Verwijderen boom (sierkers)3,5 m, struik 1mx1,5m

We kunnen Hamer Hoveniers van harte aanbevelen. Alle werkzaamheden zijn volgens afspraak uitgevoerd en goed opgeruimd opgeleverd.

Hoi Will, Ontzettend bedankt voor de mooie woorden op werkspot over mijn diensten. Waardeer ik zeer. Groetjes aan uw vrouw en fijne avond. Richard

Reactie geplaatst 17 mrt 2017
  • Review door Rob Verhoeven
    Beoordeeld op 17 mrt 2017

twee grote platanen gesnoeid

De communicatie rondom de afspraak is heel snel een prima naar verwachting tot stand gekomen. Richard Hamers is erg vlot in zijn communicatie en plezierig in de benadering. Op de dag van de afspraak was Richard er stipt op tijd en had zeer professioneel gereedschap bij om de klus te klaren. Van te voren wist Richard goed hoe hij het ging aanpakken en binnen no-time was de eerste boom volledig gesnoeid, precies zoals we wilde. De twee boom als vervolg was daarna met de strakke planning zo gepiept. Richard is een zeer vakkundige hovenier, zeer netjes, met een zeer plezierige benadering en zou hem zeker voor een volgende keer inhuren. Bedankt !