Hamber

Hamber beoordelingen (19)

• Review door Mareen, Den Bosch
    Beoordeeld op 28 jan 2018
    Badkamerwand met gipsplaten bekleden
    Erg tevreden over de geklaarde klus. Snel reactie gehad op mijn vraag en in diezelfde week nog langs geweest om de klus te klaren. Het muurtje is strak afgewerkt en helemaal naar wens opgeleverd.
    (Bewerkt op 11 mrt 2018)

Bedankt Mareen voor uw vertrouwen en uw review. Zeer vlotte communicatie, waarop wij snel uw wensen hebben mogen vervullen. Veel plezier met uw vernieuwde badkamer wanden ! Groet, Hamber Totaal Bouw Afbouw

Reactie geplaatst 11 mrt 2018
  • Review door Kees, Bleiswijk
    Beoordeeld op 30 nov 2017
    Schoorsteen lood vervangen
    Enthausiaste kerels. Hebben de klus naar tevredenheid opdrachtgever geklaard.
    (Bewerkt op 8 dec 2017)

Bedankt ! wij hopen dat we elkaar snel terugzien in de wijk om uw buren ook te verder te helpen.

Reactie geplaatst 8 dec 2017
    Beoordeeld op 23 nov 2017
    binnen muurtje plaatsen 3m
    Muurtje keurig geplaatst volgens afspraak. Netjes gewerkt, opgeruimd. Aardige mannen!
    (Bewerkt op 11 mrt 2018)

Bedankt voor uw review ! Groet, Hamber Totaal Bouw Afbouw

Reactie geplaatst 11 mrt 2018
  • Review door Jacco, Bemmel
    Beoordeeld op 11 nov 2017
    Schoorsteen voegen en impregneren.
    Een duidelijke betaalbare offerte ontvangen en aan de hand van die offerte de opdracht gegeven. Maandag contact gehad met de mannen en vrijdag was de klus geklaard. De schoorsteen kan er weer tegen aan! Top werk.

Bedankt voor uw review ! We zijn zeer gastvrij ontvangen wij danken voor uw vertrouwen en vriendelijke communicatie. Groet, Hamber

Reactie geplaatst 11 nov 2017
  • Review door Jimmy, Rotterdam
    Beoordeeld op 22 okt 2017
    In de woonkamer een muur zetten van gipsbeton.
    Ze komen professioneel over. De klus vakkkundig geklaard in een dag. Terwijl de muren, wanden en vloeren niet gelijk zijn, hebben ze toch een strak muur gezet met een deur. Zeker een aanrader waard voor de toekomst om te klussen.
    (Bewerkt op 23 okt 2017)

Bedankt voor uw review ! Heel vriendelijk en gastvrij ontvangen door de familie Shek. Maken we zelden mee dat opdrachtgevers zo vriendelijk en gastvrij zijn. Echt met plezier aan uw klus gewerkt en na afloop ook enorme waardering ontvangen. Zeker voor herhaling vatbaar ! Veel plezier met uw nieuw ingedeelde indeling ! Groet, Hamber Afbouw

Reactie geplaatst 23 okt 2017
  • Review door Sam, Naarden
    Beoordeeld op 16 okt 2017
    binnenwand plaatsen
    Hamber heeft op korte-termijn een binnenwand met gipsblokken neergezet en nog wat andere kleine klussen. Was een meer voordelige optie dan met houten constructie en gipsplaten

Bedankt voor uw reactie Sam ! De spoedopdracht is goed geschakeld door Sam met andere firma's. De geplaatste binnenwand van gibo, en het gips plafond zijn beide snel en vakkundig geplaatst. Natuurlijk hebben wij de benodigde uitsparingen en sleuven gemaakt naar wens van Sam en zijn elektricien. Bedankt voor het vertrouwen en de duidelijke communicatie, veel plezier en tot snel. Groeten, Hamber afbouw

Reactie geplaatst 16 okt 2017
  • Review door Myra Schuurmans
    Beoordeeld op 28 sep 2017

Casco Woning 85m2 wandoppervlak totaal afgebouwd en afgewerkt. Advies gegeven omtrent ruimte indeling en materiaal keuze doorgenomen. Alle wanden gesteld, gebouwd, gefreesd en afgewerkt in een kale lege woning. Alle materialen geleverd, geopperd en afval afgevoerd.

Zeer snel en deskundig! Gaat netjes te werk en houd zich aan de afspraken die gemaakt zijn!
    (Bewerkt op 4 okt 2017)

Beste Myra, Bedankt voor uw reactie ! Wij wensen jullie veel plezier met jullie nieuwe woning en de door ons gemaakte indeling. Groeten, Hamber Totaal Bouw

Reactie geplaatst 4 okt 2017
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Sint-Michielsgestel
    Beoordeeld op 24 sep 2017
    (Bewerkt op 28 sep 2017)

Bedankt voor uw reactie, wij wensen u veel plezier met de opnieuw ingedeelde ruimte ! Gr. Hamber Totaal Bouw

Reactie geplaatst 28 sep 2017
  • Review door Trevor, Amsterdam
    Beoordeeld op 9 sep 2017
    Binnenwand bouwen ( gips blokken )
    Snelle reactie op mijn opdracht en was bereid de klus meteen de volgende dag te doen. Was snel klaar met het plaatsen van de binnenwand en zag er heel netjes uit en ben zeer te vreden over de resultaat. Ook hebben ze alles netjes en schoon achtergelaten.
    (Bewerkt op 12 sep 2017)

Reactie geplaatst 12 sep 2017