Groeneveld Totaalbouw

Groeneveld Totaalbouw beoordelingen (165)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Rosmalen
    Beoordeeld op 24 sep 2011
    plaatsen van 2 dakramen op zolder
    Jan heeft bij ons 2 velux dakramen geplaatst en een 3e dakraam netter afgewerkt. We zijn erg tevreden met het resultaat! Hij heeft zeer goed werk afgeleverd. kortom; een deskundige vakman waar je op kan bouwen!!
  • Review door Peter, Nieuwkoop
    Beoordeeld op 21 sep 2011
    het leveren en vervangen van twee dakramen
    twee dakramen laten vervangen, komt goed zijn afspraken na, denkt ook mee, en werkt er netjes.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Delft
    Beoordeeld op 20 sep 2011
    Dakraam vervangen
    Uitstekende snelle service en scherpe prijs/aanbieding in vergelijking met andere offertes..
  • Review door Jan, Barendrecht
    Beoordeeld op 15 sep 2011
    2 Dakramen plaatsen Velux of Fakro
    Jan kwam eerst vrijblijvend kijken en advies geven over het wel of niet duo plaatsen van 2 dakramen Velux GGU M08. Hij adviseerde dit wel te doen en het resultaat is verbluffend! Wat deze vakman binnen een dag kan realiseren is super! De zolderkamer heeft gelijk al meer sfeer gekregen. We hebben Groeneveld mede gekozen omdat hij de aftimmering van de ramen recht uitvoert (bovenzijde horizontaal, onderzijde verticaal), wat voor extra lichtinval zorgt en meer loopruimte! Nu hebben we zeker geen twijfel meer of een dakkapel toch mooier zou zijn geweest. Kortom, Groeneveld is een bedrijf waar je op kan vertrouwen, komt zijn afspraken na en ruimt keurig de rommel op eind van de dag! Jan bedankt.
  • Review door sandra, Tilburg
    Beoordeeld op 15 sep 2011
    herstellen lekkage dakraam
    We hebben een prima ervaring met Groeneveld totaalbouw, hij heeft een dakraam keurig netjes geplaatst en één dakraam netjes dichtgemaakt. Prijs was volgens afspraak en verder geeen verassingen, zeer betrouwbaar. Bedankt Jan en tot de volgende keer!
  • Review door Ruud, Tilburg
    Beoordeeld op 14 sep 2011
    plaatsen twee velux dakvensters. GGUp10
    Wij zijn uiterst correct en op een vakkundige wijze geholpen door Jan Groeneveld. HIj is een aanrader voor het plaatsen van u dakvenster. Ik zal hem dan ook waar ik kan aanprijzen. Jan heel veel succes en bedankt voor de snelle en goee service. Ruud.
  • Review door Nico, De Meern
    Beoordeeld op 10 sep 2011
    Leveren en plaatsen enkel dakraam
    Prima en eerlijke vakman die meedenkt met de klant. Na eerste bezichtiging is een advies uitgebracht naast de bestaande opdracht, welke ik gelukkig heb opgevolgd. Dakraam netjes geplaatst en afgewerkt. Afval afgevoerd en rommel opgeruimd. Achteraf had het raam alleen net even een tegeltje lager gemoeten waardoor het beter te bedienen zou zijn, maar we zijn erg tevreden met het nieuwe dakraam.
  • Review door marloes, Maarssen
    Beoordeeld op 9 sep 2011
    Velux cabrio balkon venster DUO
    Groeneveld heeft goed werk afgeleverd. Kwamen hun afspraken netjes na en zijn betrouwbaar.
  • Review door Gert-Jan, Breda
    Beoordeeld op 4 sep 2011
    Leveren en plaatsen 2 dakramen
    Bijzonder prettig in de omgang, heldere afspraken en een goed resutaat. Bedankt voor de goede service en zal je zeker aanraden bij anderen. Groet gert-jan.
  • Review door Dre, Bavel
    Beoordeeld op 3 sep 2011
    Velux dakraam GGL9 vervangen
    Jan, weet wat hij doet en doet wat hij heeft afgesproken. Relaxed in de omgang, werkt hij resultaat gericht aan de uitvoering van de klus. Kortom onze eerste ervaring met Jan was een goeie!