Glas en Kozijnhandel Hamerslag

Glas en Kozijnhandel Hamerslag beoordelingen (368)

Beoordeeld op 1 mei 2010

Voordeur naar berging verplaatsen, een ruit op de plaats van voordeur

Prima vakman... Er zijn extra opdrachten bijgekomen, naar tevredenheid uitgevoerd..
    Beoordeeld op 27 apr 2010

Ramen met isolatieglas plaatsen in bestaande kozijn

Prima vakman, zou hem zeker aanbevelen! Komt zijn afspraken na en werkt netjes.
    Beoordeeld op 24 apr 2010

Veluxdakramen GGL-2

Prima netjes gewerkt, ik kan je hem aanbevelen ! Prijstechnisch ook goed.
    Beoordeeld op 23 apr 2010

glaslatten vervangen + afkitten

Klus is zeer snel en goed uitgevoerd. Uiteindelijk nog minder betaald dan de offerte. Zou Piet Hamerslag zeker weer inhuren als ik nog een klusje aan mijn ruiten heb.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Dordrecht
    Beoordeeld op 22 apr 2010

6 ramen dubbel glas

Piet Hamerslag is een no-nonsens, rechtdoorzee vakman die zeer vlot werkt! Door drukte heb ik even iets langer moeten wachten op het plaatsen van mijn dubbel glas, maar hij heeft direct na mijn oproep voor contact gereageerd, is de volgende dag de maten op komen nemen en kwam nog goedkoper uit dan hij in eerste instantie aan bood! Gisteren zijn mijn nieuwe ramen door hem en een collega geplaatst en het ziet er prima uit. Daarnaast hebben ze ook de boel hartstikke netjes achtergelaten (ik hoef alleen nog maar even de stofzuiger door de kamer te halen), dus ook op dat gebied geen enkele ergernis. Piet, bedankt!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Ridderkerk
    Beoordeeld op 17 apr 2010

het vervangen van schuifpui voor openslaande deuren

goed werk geleverd snel uitgevoerd ben zeer tevereden over mijn open slaandedeuren
    Beoordeeld op 12 apr 2010

Dubbelglas zetten

Prima ervaring. Op relatief korte termijn heeft de vakman het dubbelglas bij me gezet.
    Beoordeeld op 12 apr 2010

Kozijn vervangen

prima ervaring. ik ben tevreden over de manier waarop de vakman de opdracht heeft uitgevoerd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Schiedam
    Beoordeeld op 11 apr 2010

2x dubbelglas ruit + rooster

Op zeer korte termijn het glas + rooster geleverd.Alles naar wens!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hoogvliet Rotterdam
    Beoordeeld op 9 apr 2010

Glas van schuurdeur is gebarsten

Hele aardige vakman. Doet zijn werk goed en komt zijn afspraken ook na. De uiteindelijke prijs was zelfs iets goedkoper als de offerte. Tevens zeer flexibel en houd ook rekening met de klant. Een echte aanbeveling.