G. Mahil Onderhoudsbedrijf

G. Mahil Onderhoudsbedrijf beoordelingen (102)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Barendrecht
    Beoordeeld op 21 nov 2016
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hoogvliet Rotterdam
    Beoordeeld op 16 okt 2016
    onze tuinverlichting zorgt voor kortsluiting, aardlekschakelaar sla...
    Uitstekende ervaring. Goed werk voor een redelijk bedrag. Komt zijn afspraken netjes na. Helpt zelfs met het uitzoeken van geschikte grondspots. Een aanrader
  • Review door Rob, Rotterdam
    Beoordeeld op 23 sep 2016
    Dimmer plaatsen en zekering vervangen
    Top! Komt op onmogelijk tijden helpen en werkt nauwkeurig en kundig
  • Review door Mayke, Den Haag
    Beoordeeld op 19 sep 2016
    Aanleggen van een extra groep voor vaatwasser
    Dhr. Mahil is snel en vakkundig. Beschikt over de juiste materialen, en is daarnaast bereid om hard te werken. Hij legt duidelijk uit wat hij gaat doen, en waarom hij iets gedaan heeft. Al met al een prima ervaring met Mahil Onderhoudsbedrijf!
  • Review door Jolinda, Vlaardingen
    Beoordeeld op 13 sep 2016
    stroom stopcontact repareren
    Goede ervaring, man belde en kon dezelfde avond nog komen. Het probleem was binnen 15 minuten opgelost en ben ontzettend tevreden! Ik kan weer (interactieve) tv kijken zonder dat er een lan kabel door de gang loopt :)
  • Review door Wendy, Voorburg
    Beoordeeld op 5 sep 2016
    Verhelpen van kortsluiting in tuin
    Gurdeep was stipt op tijd op onze afspraak. Hij is een heel aardige, vlotte en deskundige vakman. Hij zegt precies wat hij gaat doen, en legt alles uit. Werkt hard, en was vastberaden om het probleem (in dit geval de kortsluiting bij tuinverlichting) op te lossen. Gaat pas weg als de klant tevreden is. Ik kan hem van harte aanbevelen! (Door een paar ongelukkige reviews had ik (onterecht) een andere verwachting van hem. Dit bleek allemaal niet het geval. Ik bel hem in de toekomst weer als ik een probleem heb met electronica)
    Beoordeeld op 28 aug 2016
    Stopcontact verplaatsen & stopcontact aanleggen (alles binnen 1 muur)
    Gurdeep is een aardige, vrolijke kerel. Hij denkt snel na in het vinden van een oplossing. Alleen heeft hij bij mijn opdracht uiteindelijk niet alles perfect opgelost. Eén stopcontact zat te dicht tegen een kast, waardoor de kabelgoot niet helemaal tegen de vloerplint gedrukt kon worden (wat wel de bedoeling was). Toen ik dit zag, zat het stopcontact al in de muur geschroeft. Ook was een afdekplaat niet helemaal goed gemonteerd, met het resultaat dat het makkelijk los schiet. Punctueel is Gurdeep helaas niet. De eerste keer kwam hij netjes op tijd, de tweede keer kwam hij een paar uur te laat, en de derde keer (vandaag) kwam hij niet opdagen. Vandaag zou hij namelijk de afdekplaat nog extra goed vastzetten, maar hij is dus helaas niet komen opdagen. (ook geen reacties via SMS) Qua persoonlijkheid is Gurdeep een prima enthousiaste kerel, ook technisch weet hij veel te vertellen en te installeren. Alleen moet je wel exact met hem afstemmen hoe&wat, zodat je niet voor verrassingen staat.
  • Review door Mike & Sietske, Pijnacker
    Beoordeeld op 25 aug 2016
    Nalopen aangesloten elektra in (ws) de keuken op lekstromen
    Na alle lovende recensies hadden wij goede hoop dat deze meneer ons kon helpen. Helaas is hij nooit geweest... Afspraak maken ging redelijk soepel. Echter op het afgesproken tijdstip (vrijdagavond 19:00) niemand gezien. Om 19:30 maar eens ge-appt of hij de weg kon vinden? Geen reactie. Om 20:00 gebeld, nam niet op. Wij zitten helaas nog steeds te wachten op enige reactie of ten minste excuses van Gurdeep... ### Na de review heeft Gurdeep gelijk contact opgenomen (vanaf vakantieadres). Hij komt na zijn vakantie gelijk langs om de afspraken alsnog na te komen en hopelijk onze elektra problemen op te lossen! Wordt vervolgd.... ### Gurdeep is op de tweede afspraak (gelukkig, we waren bijna klaar met eten) ietsje later gekomen dan hij oorspronkelijk gezegd had en bracht zijn vrouw mee (?). Hoewel het niet zijn expertise is (die is "van meterkast tot stopcontact") heeft hij het probleem met de vaatwasser wel opgelost door logisch te redeneren. En dat zonder kosten omdat het de eerste keer misgelopen was!
  • Review door Emiel, Den Haag
    Beoordeeld op 24 aug 2016
    Groepen bijplaatsen meterkast
    Zeer tevreden met Gurdeep. Op zeer korte termijn (binnen een week) heeft hij de klus geklaard en daarbij ook actief meegedacht en advies gegeven over andere werkzaamheden ter voorbereiding op de plaatsing van de keuken. En dat voor een zeer scherpe prijs en veelal buiten kantooruren.