Fred Brinkhof Tegel en Onderhoudsbedrijf

Fred Brinkhof Tegel en Onderhoudsbedrijf beoordelingen (37)

• Review door Marjolein, Hendrik-Ido-Ambacht
    Beoordeeld op 31 okt 2013

Renovatie badkamer

Fred heeft onze badkamer geheel vernieuwd en we zijn erg tevreden met het resultaat. Zoals van te voren afgesproken hebben we een deel van het werk zelf gedaan, zoals slopen en een paar muurtjes zetten. De samenwerking met Fred hierbij was prettig, hij is alle afspraken keurig nagekomen en is flexibel. Dankzij zijn advies hebben we nu prachtige led verlichting in de badkamer. Hij komt op tijd, is goed te bereiken en werkt hard. Omdat het werk uitliep is hij ook op zaterdag komen werken. Alle afspraken die we met Fred hebben gemaakt, zijn nagekomen, het meerwerk was duidelijk aangegeven in de offerte en heel redelijk. Wij hadden genoeg vertrouwen in hem om hem alleen in ons huis te laten terwijl wij aan het werk waren. Fred denkt mee: toen ik op mijn werk was en de vloer moest worden gelegd liet hij mij met foto’s zien wat de mogelijkheden waren, zodat de vloer nu naar volle tevredenheid ligt. Wij zijn best kritisch en bij de aansluiting van de tegels op plafond en vloer ontstonden wat kieren. Maar na het afwerken met een kitrand ziet dit er ook prima uit. Kortom Fred is een vrolijke gezellige man, die wij van harte aanbevelen
  • Review door Streng, Rotterdam
    Beoordeeld op 29 sep 2013

Badkamer en Toilet nieuwbouw woning

Het werk dat Fred heeft geleverd ziet er goed uit en we hebben een zeer prettige samenwerking met Fred gehad. Fred denkt mee in oplossingen en is assertief in het aandragen van oplossingen.
  • Review door Gideon Zweijtzer, Nieuwerkerk aan den IJss
    Beoordeeld op 6 mei 2013

Vloertegels leggen in keuken

Fred heeft voor mij een tegelvloer gelegd in de keuken. Het resultaat is fantastisch; ik ben er super blij mee! Ik wilde de vloer graag laten leggen voordat de nieuwe keuken kwam. Door mijn eigen, uitlopende planning had ik hier niet zo heel veel tijd meer voor. Ik heb het Fred daarom niet heel gemakkelijk gemaakt, maar hij heeft zelfs op zaterdag middag de vloer nog afgevoegd! Fred is een vakkundige man, fijn in de omgang, is alle afspraken keurig nagekomen, denkt mee en is flexibel. Echt een aanrader!
  • Review door Steven, Valkenburg, Zuid-Holland
    Beoordeeld op 14 apr 2013

Steenstrips plaatsen woonkamermuur

Alles is naar tevredenheid uitgevoerd. De steensstrips zijn moeilijk waterpas te hangen en daardoor ontstond er bovenaan een kier wat ook niet zo'n probleem is want daar gaan wij in de toekomst een balk met spotjes monteren. ook waren de stopcontacten moeilijk te monteren. Alles is snel in een paar uur geklaard. Hartelijk bedankt!
  • Review door Ron, Nieuwerkerk aan den IJss
    Beoordeeld op 29 mrt 2013

1x1,20

Kan er kort over zijn, in een zin, van a tot z geweldig gelopen, alles zit er super strak in. dankje Fred
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Waddinxveen
    Beoordeeld op 17 dec 2012

Plaatsen van badkamer

Onze ervaringen met Fred zijn erg positief. Hij werkt erg netjes en secuur. Overlegt en denkt mee ove hoe de klus het beste geklaard kan worden. Een prettige man om mee samen te werken. We zullen hem zeker aanbevelen bij anderen!!
  • Review door Peter, Woerden
    Beoordeeld op 4 okt 2012

nieuwbouw woerden

Fred heeft echt een stukje vakwerk geleverd. Een prachtig eindresultaat! Alles is geregeld volgens afspraak, binnen de planning en volgens de afgesproken prijs. Goed meegedacht en met het juiste onderhoudsadvies opgeleverd. Ik wil Fred van harte aanraden.
  • Review door JW, Zoetermeer
    Beoordeeld op 31 aug 2012

[Nieuwbouw] 2 badkamers & 1 toilet

Mijn ervaring met Fred is in een woord, geweldig. Hij is makkelijk te bereiken en staat open voor discussie. Hij geeft ook aan wat wel en wat niet kan. Hij komt met opties en suggesties. Ik heb niet zo veel verstand van klussen. Hij is ideale vakman voor iemand die 2 linker handen heeft zoals ik. Fred is dan ook zeer betrouwbaar. Hij komt altijd op tijd en werkt hard door totdat gewenst resultaat is bereikt. Ik heb veel offertes gezien en Fred is zeker betaalbaar met goed kwaliteit werk. Al met al, geweldig. Bedankt Fred !

Meneer Chung, bedankt voor uw leuke reactie, nu nog even wachten op de nieuwe radiator, en dan is het helemaal af. Dan is het genieten voor iedereen..

Reactie geplaatst 31 aug 2012
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwijndrecht
    Beoordeeld op 10 aug 2012

Plaatsen badkamer incl. tegelwerk

Direct vanaf het begin was Fred helder in de communicatie en grondig in zijn vraagstelling. Hij denkt mee met de klant, maar laat de klant wel zijn eigen keuzes maken. Alle afspraken die we met Fred hebben gemaakt, zijn nagekomen. Over het meerwerk werd niet moeilijk gedaan. Officieel stond er 2 weken voor onze klus (tegelen en aansluiten van een nieuwe badkamer). Hij heeft het binnen de gestelde tijd gedaan, maar voor de laatste afwerk-zaken is hij nog terug gekomen. Ook hier doet Fred niet moeilijk over. Al met al is Fred een echte vakman die met je meedenkt en goed werk aflevert. Wij raden iedereen aan om met Fred in zee te gaan.

bedankt voor jullie reactie en referentie, ik hoop dat er veel van de badkamer genoten gaat worden.

Reactie geplaatst 10 aug 2012
  • Review door Harry, Vleuten
    Beoordeeld op 11 jun 2012

tegelzetter gezocht

Wat te doen als je zelf 2 linkerhanden hebt en de benedenverdieping wilt (laten) betegelen na het frezen van vloerverwarming? Wij kregen als tip op om eens op werkspot te kijken.. Soms gebeurt het dat je eigenlijk al na het eerste gesprek weet dat iets goed zit. Dit hadden wij na het kennismakingsgesprek met Fred. Dit vertrouwen nam tijdens de klus alleen maar toe. Zozeer zelfs, dat we het aandurfden om zelf op vakantie te gaan. Fred ( en zijn collega) hebben dit vertrouwen niet beschaamd. Eenmaal terug van vakantie kwamen we thuis in een netjes opgeruimde woning met een geweldig netjes gelegde vloer. Alles keurig afgewerkt en zo strak als een biljartlaken gelegd! Wat ons betreft zullen we Fred zeker nog eens bellen bij een volgende klus. Hoewel ik niet graag allemaal tienen geef, zie ik werkelijk niet wat er beter had gekund. Dan maar even de principes overboord zetten! Fred, bedankt!

hartstikke bedankt voor de leuke referentie, ik kom zeker met mijn collega nog een keer langs om het ingericht te zien en een biertje te drinken onder elkaar. groetjes naar jullie..

Reactie geplaatst 11 jun 2012