eMKa (ver)bouw en onderhoud

eMKa (ver)bouw en onderhoud beoordelingen (539)

• Review door Rob, Hilversum
    Beoordeeld op 24 jul 2018

Vervangen velux dakraam

Prima. Goed raam geplaatst. Gevraagd om ook de raambekleding te doen, maar heeft hij uiteindelijk niet gedaan. Maar goed, kleine moeite om het zelf te doen.
  • Review door Hans, De Meern
    Beoordeeld op 7 jul 2018

velux dakramen

IK ben met Marcel in contact gekomen en hij goed in de communicatie. Moesten drie dakramen geplaatst worden, 2 op zolder, 1 op de vliering. Vrijdag afgesproken, begin middag, begin avond zat alles erin, zaterdag ochtend teruggekomen om alles af te werken. Top. Bedankt Marcel, kan Marcel iedereen aanraden. Factuur ook ontvangen.
  • Review door Kevin, Amersfoort
    Beoordeeld op 24 jun 2018

dakraam plaatsen

Een enthousiaste man, die zijn vak goed verstaat. Marcel doet zijn werk goed en voor een eerlijke prijs. We hadden alleen afgesproken om alleen het dakraam te plaatsen, maar hij zag mijn stuntelen met het plaatsen van een vaste trap en besloot mij te helpen. kort om echt een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Deventer
    Beoordeeld op 20 jun 2018

2 dakramen vervangen

Voor installatie 2,5 uur te laat bij mij thuis, zonder berichtgeving. Hierdoor beperkte tijd, geen goede afwerking. Raamdecoratie zou later afgemaakt worden. Niet op komen dagen... Geen gehoor als ik bel of app stuur. Vervolgens 6 x afspraak gemaakt (met moeite) maar hij komt niet opdagen. Hij komt zijn afspraken niet na, ook geen garantiebewijs gekregen. Mijn fout was om het gehele bedrag te betalen voordat raamdecoratie was geplaatst.
    (Bewerkt op 4 jul 2018)
  • Review door Margreet, Huizen
    Beoordeeld op 19 jun 2018

Plaatsen dakraam

Een topper! Communicatie ging prima. Volgens afspraak is het dakraam snel en vakkundig geplaatst. Marcel, nogmaals heel erg bedankt!
  • Review door H, Deventer
    Beoordeeld op 27 mei 2018

Dakraam plaatsn nieuw 78x92 is aanwezig

• Review door Mandemaker, Deventer
    Beoordeeld op 24 mei 2018

Vervangen bestaand dakraam op zolder voor een Velux GGU SK06

Vriendelijke man. Dakraam netjes geplaatst. Helaas slordig gewerkt. Puin werd zo op het nieuwe laminaat gesmeten. Resultaat. Prachtig geplaatst dakraam maar laminaat op de slaapkamer op diverse plekken beschadigd. Afspraak was dat hier iets aan zou worden gedaan. Helaas reageert de vakman tot op heden niet meer op mijn berichten. Jammer.
    (Bewerkt op 8 dec 2018)
  • Review door jos, Almere
    Beoordeeld op 11 mei 2018

velux dakraam vervangen/vernieuwen

• Review door Patrick, Houten
    Beoordeeld op 10 mei 2018

dakramen plaatsen

Deze vakman kon in drukke tijden zeer snel tijd maken om een velux dakraam te plaatsen. Geheel volgens afspraak heeft hij het raam vakkundig geplaatst en afgewerkt. Deze man zou ik zeker aanraden mocht men een dakraam geplaatst willen hebben.
  • Review door Saskia, Zwolle
    Beoordeeld op 29 apr 2018

Dakraam badkamer vervangen

Prima.. Erg vriendelijk, snel. In de toekomst nog 4 dakramen te gaan..
    (Bewerkt op 30 apr 2018)