Elektroservice Blokdijk

Elektroservice Blokdijk beoordelingen (448)

• Review door Henk, Amsterdam
    Beoordeeld op 21 mrt 2015

extra kookgroep plaatsen in bestaande groepenkast

Steef was geweldig. Groepenkast geplaatst in een handomdraai. Goede service, vriendelijk en kundig. Mooie prijs. Ik ben zeer tevreden en raad hem iedereen aan.
  • Review door Rob, Alkmaar
    Beoordeeld op 15 mrt 2015

groepenkast vervangen + inductieplaat aansluiten

Steef heeft prima werk geleverd. Ook heldere uitleg gegeven over werking nieuwe groepenkast. Netjes op tijd gearriveerd en klus snel afgerond.
  • Review door Erik, Purmerend
    Beoordeeld op 10 mrt 2015

Perilex aansluiten inductie kookplaat Ikea

Snel, vakkundig en betaalbaar. Ook het maken van een afspraak verliep prima en Steef kwam deze perfect na.
  • Review door Maarten, Maarssen
    Beoordeeld op 2 mrt 2015

Vervangen porselein door HAGER?

Zeer fijne en gezellige vakman Binnen een paar uurtjes was de klus gedaan en had ik mijn nieuwe groepenkast Hij voorzag van advies en dacht mee Hele fijne vakman
    Beoordeeld op 28 feb 2015

extra groep maken

Er is super goed werk geleverd! Als ik ooit nog wat nodig heb qua elektra zou ik zeker weer hen bellen. Zelfs mijn lichtknopje verzet zonder bijkomende kosten, toppertje!
  • Review door Frans, Amsterdam
    Beoordeeld op 27 feb 2015

Levering en plaatsen groepenkast

Op de zelfde dag ontving ik een duidelijke offerte met een scherpe prijs. De klus kon de zelfde week worden uitgevoerd. De elektriciën kwam op de afgesproken tijd en verving de stoppenkast zoals afgesproken. Ik kreeg de mogelijkheid om achteraf te betalen. Vriendelijk en professioneel met garantie.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 20 feb 2015

Stopcontact plaatsen in meterkast

S avonds geplaatst, volgende ochtend kwam de monteur al lang. Super snel en netjes een dubbel stopcontact geplaatst.
  • Review door Thomas, Amsterdam
    Beoordeeld op 14 feb 2015

Groepenkast vervangen met aardlek 4 groepen

Steef was ruim op tijd en snel klaar. Goede vakman. Niks op aan te merken. Er ging zelfs nog een gedeelte van de prijs af omdat hij snel klaar was. Dus kortom super tevreden.
  • Review door Maarten, Monnickendam
    Beoordeeld op 13 feb 2015

Overgang naar 3-fasen (3x25Amp)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Beverwijk
    Beoordeeld op 7 feb 2015

Groep bijplaatsen (als dat mogelijk is) en advies m.b.t. een andere...

Steef was keurig op tijd en heeft zijn werkzaamheden prima en snel afgerond. Volgende keer zal ik Steef gelijk bellen als ik weer een klusje heb.