Steef is een echte vakman. Meteen na de reactie op werkspot een goed gevoel en dat was niet ongegrond.De afspraken worden nagekomen zonder verrassingen en meer. De opdracht was voor 8 groepen maar Steef heeft er uiteindelijk 10 gedaan zonder extra kosten. Meedenken met de klant voor het beste resultaat staat als eerste op Steef zijn lijstje. Boven de goede prijs kwaliteit verhouding ook nog eens 5 jaar garantie.
Ik kan Elektroservice van harte aanbevelen voor elke klus groot of klein.
Nogmaals bedankt voor de mooie meterkast.
Steef Blokdijk denkt goed mee, werkt snel en netjes, verstaat zijn vak goed, kortom erg fijne en professionele vent! Daarnaast nam hij de tijd en moeite om met zijn gereedschap ons te helpen bij een andere klus in de verbouwing, heel tof.
Uitstekende vakman, prima communicatie, keurig werk, ruime groepenkast nu met ruimte voor uitbreiding. Kortom, nieuwe groepenkast nodig? Vraag naar Steef!
Vervanging van groepenkast op Werkspot gezet.
Offertes ontvangen van 6 bedrijven en na aanvullende informatie Electroservice Blokdijk geselecteerd op basis van prijs / kwaliteit en de mogelijkheid om de groepenkast te vervangen binnen een week.
Steef heeft vakwerk geleverd en de leidingen gereorganiseerd alles werd zeer professioneel gedaan en veilig.
Later via e-mail nog een vraag gesteld over de installatie die Steef prompt en duidelijk heeft beantwoord.
Ik kan iedereen Elektroservice Blokdijk aanraden.
Groepenkast vervangen: 7 groepen (+2 nog lege groepen), 3 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar. Aarding gecontroleerd. Was in orde. Snelle service (nog dezelfde week). Netjes gewerkt. Keurig gedaan. Goede prijs.
Steef is een vakman pur sang, zeer kundig. Zonder problemen werden ook ad hoc wat stopkontakten verplaatst. Echt een aanrader voor wie een klus wil laten doen.
Steef heeft ons uitstekend geholpen. Op de afgesproken tijd en voor het afgesproken bedrag heeft hij onze groepenkast vervangen. Na de installatie heeft hij uitgelegd wat er veranderd is, dat we nog een extra groep kunnen gaan gebruiken & heeft hij alles keurig achtergelaten. Wij hebben zonder dat dat van te voren overeengekomen was 5 jaar garantie met een 24 uurs respons en dat waarderen wij enorm.
Ik raad hem bij iedereen aan!