Eddie Kok Schilderwerken

Eddie Kok Schilderwerken beoordelingen (194)

• Review door Rini, Veenendaal
    Beoordeeld op 16 jun 2011

Buitenschilderwerk plus klein herstelwerk.

Nadat de intake is gedaan en de offerte is uitgebracht. Komt er iemand anders het werk verrichten. Dat hebben we uiteindelijk als wat minder persoonlijk beschouwd. Gemaakte afspraken met persoon 1 kunnen dan anders beleefd worden door persoon 2. Verder prima.
  • Review door Patrick, Bavel
    Beoordeeld op 7 jun 2011

Buiten schilderwerk 2 o. 1 kap woning te Bavel (NB)

Eddie is prettig in de omgang, direct en denkt mee. Gemaakte afspraken zijn nagekomen en het geleverde resultaat is prima. Kwaliteit staat bij hem hoog in het vaandel, waar wij ook vertrouwen in hebben gezien de geleverde garantie. Eddie de Kok Schilderwerken is niet de allergoedkoopste maar gezien het resultaat, naar onze mening, het geld waard. Inmiddels hebben wij meerdere aanbevelingen gedaan binnen kennissen en vriendenkring.
  • Review door Ria, Beuningen
    Beoordeeld op 14 mei 2011

tussenwoning buitenzijde schilderen Beuningen

Prettige schilder, die ook meedacht in het geheel, keurig op tijd kwam, netjes de boel achterliet. Daarnaast is ook, (in overleg) een gedeelte binnenwerk gedaan. Het ziet er weer keurig uit. Alles is naar tevredenheid verlopen.
  • Review door KJ, Den Bosch
    Beoordeeld op 5 mei 2011

Schilderen buitenzijde rijtjeswoning

Schilder is vier dagen bezig geweest en het huis ziet er weer keurig uit. Schilder hield ons goed op de hoogte van de vorderingen en de plannen en zorgde dat hij 's morgens op tijd aanwezig was om nog even te kunnen overleggen. Pluspunten: - hij bood aan alle ramen te wassen (incl dakkapel) en dat heeft hij netjes gedaan. Super! - schilder heeft twee potten verf van de gebruikte kleuren achtergelaten
  • Review door Rinske, Soest
    Beoordeeld op 18 apr 2011

volledig binnenschilderwerk jaren '30 woning Soest

Eddie Kok en zijn mannen hebben in drie weken ons volledige huis aan de binnenzijde geschilderd. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat, het meedenken over de afwerking en de bereikbaarheid van Eddie bij vragen tussendoor. Professioneel, netjes en daarbij ook nog prettig in de omgang. Wij kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen!
  • Review door Daisy, Oosterhout
    Beoordeeld op 14 apr 2011

Binnen en buitenschilderwerk nieuwbouwhuis

ons schilderwerk was niet zo mooi bij de oplevering,hebben eddie kok schilderwerken het weer mooi en toonbaar laten maken , super tevreden met het schilderwerk alles goed en naar onze zin een dikke pluim super
  • Review door anita, Sprang-Capelle
    Beoordeeld op 25 mrt 2011

binnenschiderwerk

snel gekomen zoals gepland, schilderwerk zeer goed en vakkundig uitgevoerd ook meedenkend over de kleur , het ziet er perfect uit hebben weer een afspraak gemaakt voor volgend schilderwerk .EEN ZEER VAKKUNDIG BEDRIJF
    Beoordeeld op 27 feb 2011

gezocht: schilder om plafond weer mooi wit te maken na lekkage

Kon op korte termijn komen, stuurde een vriendelijke schilder die in een ochtendje de klus klaarde en prima werk leverde.
  • Review door D., Veenendaal
    Beoordeeld op 15 feb 2011

Volledig appartement schilderen

• Review door Werkspot-gebruiker uit Cothen
    Beoordeeld op 13 feb 2011

Regio wijk bij duurstede

Steve heeft de hele klus uitstekend gekit en geschilderd, alleen maar lof over hem. Uiteindelijke offerte 3600 (na inspectie) vanwege extra werk verwijderen overtollige oude verf van ramen. Steve heeft sommige delen van de klus opnieuw moeten doen omdat hij de klus moest afmaken terwijl het weer niet meewerkte. Zonde van zijn tijd en vakmanschap...!!! Het is een prima vent en verstaat zijn vak. Een volgende keer zou ik de verantwoordelijkheid overnemen, het risica mag dan wel bij het schildersbedrijf liggen, maar uiteindelijk kost het jezelf ook extra (onnodige) tijd als e.e.a. overmoet. Mvg D. Buining te Cothen.