E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1539)

• Review door Gaby, Kesteren
    Beoordeeld op 7 nov 2021

Stucen: 65 m2 plafonds

• Review door Werkspot-gebruiker uit Delft
    Beoordeeld op 7 nov 2021

Stucen: 45 m² wanden; 45 m² plafonds; Woonkamer, Gang, Keuken

Excellent work! The guys came and finished plastering walls and ceiling in two days. They were very professional and very fast. The wall was made of popcorn texture, and now it is as smooth as glass. What an incredible change. Thanks Ismail and the boys. I definitely recommend Eugene for stucwork.
    (Bewerkt op 10 nov 2022)
  • Review door Leendert, Drachten
    Beoordeeld op 5 nov 2021

Stucen: Woonkamer, Gang, Keuken; 120 m2 wanden; 70 m2 plafonds

Als na een vergelijking van verschillende aanbieders de prijs het gunstigst is, is het altijd even afwachten wat voor kwaliteit er geleverd gaat worden. De kwaliteit is echter uitstekend! Mooie strakke muren, plafonds en strakke hoeken. Het is duidelijk dat de agenda goed gevuld is, desondanks verliepen planning en communicatie prettig. Kortom, ik kan en zal E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. aanbevelen voor een stuc klus.
  • Review door Roel, Sneek
    Beoordeeld op 2 nov 2021

Stucen: 150 m² wanden; 50 m² plafonds; Hele woning

Zeer kundig en ervaren bedrijf met aardige en goede vakmensen. Ons huis was een zeer bewerkelijke klus, maar het resultaat is top geworden. Ik raad dit bedrijf zeker aan!
  • Review door Leontine, Zwolle
    Beoordeeld op 2 nov 2021

Stucen: 40 m² wanden; Woonkamer

Kwaliteit van het stucwerk is prima. De communicatie met het bedrijf verliep vlot. Er werden vooraf heldere afspraken gemaakt die goed werden nagekomen. We zouden E.S. schilders & afbouwbedrijf zo weer voor een klus inzetten.
  • Review door Sebastiaan, Groningen
    Beoordeeld op 27 okt 2021

Stucen: Hele woning

Gehele woning (3 verdiepingen) volledig gestuct. Erg mooi en strak resultaat en dat in slechts enkele dagen. Fijn en snel contact met Eugene zelf en met de voorbereider/stukadoors.
  • Review door Pim, Wijchen
    Beoordeeld op 25 okt 2021

Stucen: 90 m² wanden; Slaapkamer(s)

3 slaapkamers en overloop laten stuken, zeer tevreden met het resultaat! Mooi strak en net afgeleverd. Zij zijn erg druk, waardoor de communicatie in het begin helaas behoorlijk moeizaam verliep. Toch de klus vanaf aanvraag tot oplevering binnen 2 weken afgerond. Als de ruimten eenmaal zijn ingemeten en er is een afspraak gemaakt over de werkzaamheden houdt Eugène je echter goed op de hoogte. Tijdens de werkzaamheden houdt hij ook contact en een oogje in het zeil, goede service. Ik kan ze absoluut aanraden en zal onze volgende klus ook bij hen neerleggen!!
  • Review door Madeleine, Zwolle
    Beoordeeld op 25 okt 2021

Stucen: Woonkamer, Gang, Keuken, Graag hele benedenverdieping en tr...

Wat een professionals! Er wordt keihard gewerkt met een strak resultaat. Eugene houdt zich aan afspraken, is goed bereikbaar en communiceert vriendelijk en duidelijk. Wat ons betreft een betrouwbaar bedrijf en een echte aanrader!
  • Review door Joanne, Hengelo
    Beoordeeld op 23 okt 2021

Stucen: 115 m² wanden; Woonkamer, Slaapkamer(s), Gang

Mijn nieuwe huis is prachtig gestuct. De communicatie verliep goed. Alle afspraken werden nageleefd. Ze leveren snel en erg nauwkeurig werk, zeer tevreden en blij met het resultaat!
  • Review door m, Amstelveen
    Beoordeeld op 21 okt 2021