E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1537)

• Review door Michel, Siebengewald
    Beoordeeld op 21 dec 2021

Stucen: 300 m² wanden; 95 m² plafonds; Hele woning

Strak werk voor een eerlijke prijs. Binnen 3 dagen was onze nieuwbouwwoning geheel gestuct. Prettige communicatie met zowel Eugene als de stukadoors zelf. Volgende keer weer !
  • Review door R, Lage Zwaluwe
    Beoordeeld op 20 dec 2021

Stucen: 62 m² wanden; 38 m² plafonds; Woonkamer

Via Werkspot oproep geplaatst voor het stucken van ca. 100 m2 woonkamer en op deze manier in contact gekomen met Eugene. Onze keus voor groot gedeelte gemaakt op basis van de reviews, deze zijn waren zo ontzettend goed. Nu ca. 10 dagen geleden dat werk is uitgevoerd en totaal geen spijt van onze keus. Alles waar je bij een stukadoor een beetje “ bang” voor bent, is bij dit bedrijf niet aan de orde. Communicatie top, nakomen afspraken top, kwalitatief uitvoeren werk top, opruimen van rommel na stuckwerk top, oplossen van zaken die nadat werkzaamheden zijn uitgevoerd toch beetje tegenvallen top. Kortom een betrouwbaar en servicegericht bedrijf, die kwalitatief goed werkt levert. Volgende stuckklussen, laten we daarom weer door dit bedrijf uitvoeren. En zal dit bedrijf bij vrienden en familie zeker aanraden!!
  • Review door Lienke, Zaltbommel
    Beoordeeld op 15 dec 2021

Stucen: 230 m² wanden; 90 m² plafonds; Hele woning

Wij plaatste onze klus op werkspot om een hele woning, wanden en plafonds, te laten stucen. Zo kwamen wij in contact met het bedrijf van eugène. Met eugène het het contact erg fijn, mijn vriend en ik waren soms onzeker over dingen en hier konden wij hem voor bereiken, echt engelen geduld heeft hij. Hij gaf zelf ook aan toen de stukadoors begonnen waren dag en nacht bereikbaar te zijn. De stukadoors waren echt super vriendelijke, hard werkende mannen! Zij vroegen of alles naar wens was en zij probeerde goed met ons te communiceren. Ondanks dat zij geen Nederlands spraken was dit geen belemmering. Zij waren echt enorm behulpzaam! Binnen 4 dagen hebben zij het hele huis gestuukt en ziet het er echt super netjes uit! Wij zijn enorm tevreden met dit bedrijf en zouden het ook zeker bij iedereen aanraden!!
  • Review door Kim, Breda
    Beoordeeld op 14 dec 2021

Stucen: 70 m² wanden; 30 m² plafonds; Woonkamer, Gang

Fijne samenwerking! Het stucwerk is momenteel nog aan het drogen maar het ziet er super netjes uit.
  • Review door Lisa, Oploo
    Beoordeeld op 14 dec 2021

Stucen: 85 m² wanden; 57 m² plafonds; Woonkamer, Keuken

Wij zijn erg tevreden over E.S schilders & afbouwbedrijf. Ze hebben bij ons de woonkamer, keuken en berging gestuct. Ze zijn laagdrempelig te bereiken, zijn op de afgesproken dagen gekomen en hebben netjes gewerkt. De mannen hebben naderhand alles opgeruimd en net achtergelaten.
  • Review door Marloes, Malden
    Beoordeeld op 12 dec 2021

Stucen: 62 m² wanden; 57 m² plafonds; Woonkamer, Keuken

Zeer vriendelijke communicatie, afspraken netjes nakomen en de gehele beneden verdieping in een dag klaar.
  • Review door Stan, Rotterdam
    Beoordeeld op 12 dec 2021

Renovlies behang: 200 m2; 5 kamers

• Review door Marvin, Heerenveen
    Beoordeeld op 10 dec 2021

Stucen: 72 m² wanden; 45 m² plafonds; Woonkamer, Gang, Keuken

Duidelijke afspraken die netjes worden nagekomen. Super strak werk afgeleverd en altijd een eindcontrole om zeker te zijn dat de klant tevreden is. Een echte aanrader!
  • Review door Hubert, Nijmegen
    Beoordeeld op 9 dec 2021

Stucen: 75 m² wanden; Woonkamer, Keuken

Mooi bedrijf. Samen met zijn zoon. De collega’s zijn vakmensen. Ze denken mee en laten netjes weten wat er gebeurd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Beverwijk
    Beoordeeld op 8 dec 2021

Stucen: 83 m² wanden; 36 m² plafonds; Slaapkamer(s), Gang

De stukadoors konden op korte termijn langskomen voor de klus. Er is hard gewerkt en in twee dagen is de hele bovenverdieping glad gestuukt. Het resultaat ziet er netjes uit!