E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1537)

• Review door Tobias, Apeldoorn
    Stucen: 50 m² plafonds; Woonkamer, Gang
    Het contact was zeer makkelijk waardoor er snel klappen gemaakt konden worden. Ze waren snel beschikbaar en achteraf ook gekozen voor een meerwerk optie waardoor het ook nog werd geschilderd. Met het opgeleverde plafond zijn we elke dag nog blij. Het ziet er nu weer strak uit. En eerlijk is eerlijk de prijs viel ook nog reuze mee!
  • Review door Rob, Dronten
    Stucen: 190 m² wanden; Hele woning
    E.S afbouw heeft goede vakmannen geleverd die super strak stucwerk hebben geleverd. Communicatie liep soepel en konden snel beginnen. Ben zeer tevreden met het resultaat.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Lent
    Stucen: 80 m² plafonds; Woonkamer, Slaapkamer(s), Gang
    Op zeer korte termijn moesten we ons appartement laten stucen en sauzen, en gelukkig kwam Eugéne met een team van 6 zeer vriendelijke stucadoors om de klus te klaren. Zonder aarzeling gingen ze meteen aan de slag. Het was indrukwekkend hoe ze zelfs de hal en de lift netjes afplakten met zeil, aangezien alles via de lift omhoog moest. Dit toonde hun aandacht voor detail en zorg voor ons appartement. Binnen slechts 2 dagen was de klus geklaard, en ze werkten onvermoeibaar door tot alles perfect was. Bij terugkomst in het appartement was het alsof er een wonder was gebeurd - alles was netjes opgeruimd, schoongemaakt en al het zeil was keurig verwijderd. Het was werkelijk verbazingwekkend hoe snel en efficiënt ze werkten
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Abcoude
    Beoordeeld op 11 feb 2024
    Stucen: 180 m² plafonds; Hele woning
    Fijn contact, gedurende de week dat er gewerkt werd checkte Eugène of alles naar wens verliep. Mooi werk, goede communicatie met de mannen ter plekke en ze vertrokken niet voordat we tevreden waren. Resultaat is strak gestuced huis, dus helemaal naar wens. Absoluut een aanrader.
  • Review door A. Ph., Meppel
    Beoordeeld op 9 feb 2024
    Renovlies behang: 120 m²; 5 kamers
    Goed contact met het bedrijf. Binnen een week was het nieuwe appartement helemaal netjes voorzien van renovlies, gesausd en gekit, hier viel ook nog een weekend in. De volgende keer zou ik ze zeker weer inhuren!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Doorn
    Beoordeeld op 9 feb 2024
    (Bewerkt op 11 feb 2024)

Dag onbekende. Volgens onze administratie hebben wij deze klus helemaal niet uitgevoerd. Zou u ons hierover willen contacten ? Alvast bedankt ! E S Totaal Afbouwbedrijf V.O.F

Reactie geplaatst 11 feb 2024