E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1537)

• Review door Jesse Lubbes, Alkmaar
    Beoordeeld op 19 dec 2024
    Renovlies behang: 100 m²; 4 kamers
    Muur laten doen met renovliesbehang en laten sauzen. Het resultaat is top! Voor en tijdens de werkzaamheden ben ik goed op de hoogte gehouden en ze denken goed met je mee. Erg tevreden met E.S.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Beilen
    Beoordeeld op 17 dec 2024
    Stucen: 100 m² wanden; Woonkamer, Slaapkamer(s), Gang
    Ze hebben ontzettend goed en snel werk geleverd. Prima communicatie en de afspraken werden netjes nagekomen. De betrokkenheid van Eugène was erg prettig. Wij zijn enorm tevreden!
  • Review door Florian , Benthuizen
    Beoordeeld op 15 dec 2024
    Reno/glasvlies behang: 5 kamers
    Het hele huis laten renovliezen en sauzen. Strak werk afgeleverd en fijne communicatie met Eugene!
  • Review door Wilm, Maarn
    Beoordeeld op 15 dec 2024
    Stucen: 260 m² wanden; 100 m² plafonds; Hele woning
    Het contact met Eugene verliep uitstekend. Op elke vraag die we stelden kregen we snel en duidelijk antwoord. Dat is in deze wereld vrij moeilijk te vinden. De opname ging snel en soepel waarna we een duidelijke offerte kregen. Iets vertraagd op de eerste dag, maar dat was overmacht en kan gebeuren. We dachten dat het werk zelf meer dan een week zou duren. Met de inzet van extra vakmannen en flink doorwerken was de klus binnen 3,5 dag klaar. Erg fijn! De kwaliteit van het werk is zeer netjes en de vakmannen hebben alles netjes achter gelaten. Ik zou deze partij dan ook zeker aanraden!
  • Review door Mo Mansens, Leeuwarden
    Beoordeeld op 12 dec 2024
    Renovlies behang: 91 m²; 3 kamers
    Fijn contact en snel de klus geklaard!
  • Review door Chris, Wolsum
    Beoordeeld op 12 dec 2024
    Stucen: 140 m² wanden; Hele woning
    Ik kan Eugene en zijn vakmannen iedereen aanbevelen. Ze werken hard en nauwkeurig. Het stucwerk had technische uitdagingen maar voor de zeer ervaren Stucadoors was dit geen probleem. Het werk wordt eerst keurig opgenomen en de communicatie vindt in het Nederlands plaats. Top werk!
  • Review door Steffen, Apeldoorn
    Beoordeeld op 11 dec 2024
    Stucen: Woonkamer, Keuken
    Met Eugene prettig contact gehad voor aanvang van de klus. Een aantal dagen voor die tijd nog even telefonisch contact gehad over details en meerwerk wat was ontstaan door mijn eigen inzicht/wijziging in de verbouwing. Op de dag zelf waren de stukadoors keurig op tijd , waren vriendelijk, snel en netjes. Het eindresultaat is top, ik ben er erg blij mee en de volgende keer bel ik zeker dit bedrijf voor de stucadoor werkzaamheden. Ps communicatie met Eugene verliep vlekkeloos! Bedankt!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwolle
    Beoordeeld op 9 dec 2024
    Stucen: 20 m² wanden; 30 m² plafonds; Zolder
    Super snel en fijn contact. Daarnaast top werk geleverd (de ruimte had een hoop hoekjes, schuine wanden, etc). Ipv de beoogde 3 dagen, is alles in 1 dag afgerond met meer dan een handvol stucadoors. Erg blij mee. Vooraf iets bezorgd over het 'ik kom tzt een weekje voor het nog in te plannen werk langs, plannen we het de week erop in. Komt goed.' Zorgen waren volledig onterecht. Bij een volgende klus bel ik Eugene weer op.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Apeldoorn
    Beoordeeld op 9 dec 2024
    Stucen: 80 m² wanden; 10 m² plafonds; Woonkamer, Gang, Keuken
    Bij ons zijn muren en plafonds eerst keurig gestuct en na goede droogperiode geschilderd. Wij zijn blij met het resultaat en zeker ook de snelheid waarmee ze konden. Wij maken zeker nog een keer gebruik van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.
  • Review door Diana, Almere
    Beoordeeld op 5 dec 2024
    Renovlies behang: 170 m²; 4 kamers
    Wij zijn ontzettend tevreden met het werk van Afbouw! Het renovlies is perfect geplaatst en alles is super netjes afgewerkt. De afspraken werden keurig nagekomen, en de communicatie verliep erg prettig en duidelijk. Wat we ook erg waardeerden, is dat er goed werd meegedacht en zelfs als er achteraf nog iets aangepast moest worden, werd dit zonder problemen netjes gecorrigeerd. Eugene is een ontzettend aardige man die echt vakwerk levert. Het resultaat is prachtig en wij zijn enorm blij met hoe alles is verlopen. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en service. Bedankt, Afbouw!