Stucwerkp . Reparatie van ca 2m2 na vocht. In totaal ca 52m2 zsm
Netjes gewerkt, beloftes nakekomen.
Review door W.J.A., Zwolle
W.J.A., Zwolle
Beoordeeld op 31 dec 2016
Behangen van 2 slaapkamers: 6,12 m x 2,85 m en 6,14 m x 4,05 m. In...
Betrokkene heeft de klus aangenomen op een te korte termijn ( nog dit jaar), wat ik wel graag wilde en daardoor zichzelf en mij in de problemen gebracht, ook door omstandigheden van buitenaf. Een maal bezig heeft hij zich ingespannen om de klus goed uit te voeren, maar door de haast is er hier en daar wat minder net werk afgeleverd.
Review door Luuk, Zwolle
Luuk, Zwolle
Beoordeeld op 19 dec 2016
Afschuren en blank aflakken houten werktafel en zitbankje
Prima werk geleverd. Communicatie prima.
Review door Femke, Zwolle
Femke, Zwolle
Beoordeeld op 15 dec 2016
Stucen of spackspuiten woonkamer en hal (trappenhuis)
We hebben erg fijn samen gewerkt met Eugene.
Vanaf dag 1 was hij stipt en snel met antwoorden. Contact verliep snel en soepel en afspraken zijn nagekomen.
Verder heeft Eugene een fijn team vakmensen om zich heen zodat ook lastige klussen (we moesten een ombouw laten timmeren voor onze keuken) via hem kunnen lopen. In de drukke periode rondom het klussen in ons nieuwe huis en verhuizen heeft Eugene ons dan ook uitstekend geholpen met de coördinatie. Voor ons werkte het hebben van 1 contactpersoon uitstekend en het resultaat is er zeker naar.
Bedankt!
Review door Adriaan, Meppel
Adriaan, Meppel
Beoordeeld op 10 dec 2016
Schilderen balkenplafond 1e verdieping ca. 45m2
ES Klus & Schilderwerken heeft het schilderwerk van balkenplafonds & een glas-in-lood raam, stucwerk van plafonds, stuc-&spackwerk van wanden en sauswerk van wanden in onze woning binnen de afgestemde termijn en met de afgesproken kwaliteit opgeleverd.
Enkele vlakke onderdelen van het glas-in-lood raam waren helaas voorzien van veel stofdeeltjes. Heb dit bij ES Klus & Schilderwerken aangegeven en werd netjes verholpen.
Review door Anne, Nunspeet
Anne, Nunspeet
Beoordeeld op 3 dec 2016
Stucen hal en schoonmetselwerk kamer totaal kleine 37 vierkantemeter
Goede ervaring. Konden snel aan de slag. Ook toen de klus tegenzat kwamen we er goed samen uit.
Alles is vakkundig gestuukt.
Review door Marco, Marknesse
Marco, Marknesse
Beoordeeld op 30 nov 2016
Stucen van een granolwand in de kamer.
Prima werk geleverd en prettig en correcte afhandeling.
Review door Maarten, IJsselmuiden
Maarten, IJsselmuiden
Beoordeeld op 24 nov 2016
stucen 25 m2
Ze hebben de klus perfect en volgens afspraak geklaard!!
Afspraak is afspraak!
Ik beveel deze vakmensen dus zeker aan!!
Review door Jasper, Lelystad
Jasper, Lelystad
Beoordeeld op 11 nov 2016
spacspuiten gehele woning in kleur
Het contact met Eugene van ES schilderwerken was prima. Goede (na) zorg voor het werk en top werklui die super strak al onze wanden in onze nieuwbouw woning op kleur hebben gespoten. Aanrader.
Review door Werkspot-gebruiker uit Utrecht
Werkspot-gebruiker uit Utrecht
Beoordeeld op 4 nov 2016
Glasvlies behangen en sauzen nieuwbouw (ca. 180 m2)
Snelle reactie, komt zijn afspraken na en levert kwalitatief goed werk. Een volgende schilder of behang klus maken wij zeker weer gebruik van Eugene en zijn vakmannen.