Goede en betrouwbare vaklui.
Heel beleeft en laten na afloop geen rommel achter.
Zeer tevreden en aan te bevelen.
G.V.
Review door Werkspot-gebruiker uit Meppel
Werkspot-gebruiker uit Meppel
Beoordeeld op 28 jun 2017
Stucen 2 muren totaal 25 m2
Heel goed: stucwerk ruim binnen de afgesproken tijd klaar en voor een prima prijs. Prettig contact.
Review door Werkspot-gebruiker uit Dwingeloo
Werkspot-gebruiker uit Dwingeloo
Beoordeeld op 19 jun 2017
witten en repareren plafonds douche en wc
Ken hem niet erg goed....ik ben wel tevreden
Review door Sietske, Zwolle
Sietske, Zwolle
Beoordeeld op 16 jun 2017
Stucen muurtje zolder, op gipsplaten.
De communicatie met Eugene is prettig, hij houdt je op de hoogte en is goed bereikbaar.
De klus is keurig uitgevoerd door Amir, hij werkte rustig, netjes em heeft na afloop alles keurig opgeruimd en schoongemaakt.
Wij zijn tevreden een klant!
Review door Rick, Hasselt
Rick, Hasselt
Beoordeeld op 12 jun 2017
Stucwerk slaapkamer
Mijn klus was vrij kort dag, maar ES Klus & Schilderwerken hebben een gaatje gevonden in hun planning om me te helpen.
De stukadoor Samir is een vakman, hij levert strak en schoon werk.
Zeker aan te bevelen!
Gr Houtman
Review door Werkspot-gebruiker uit Zwolle
Werkspot-gebruiker uit Zwolle
Beoordeeld op 7 jun 2017
Wanden Toilet stucen en betegelen
Zeer enthousiast over de werkwijze, snelheid en kwaliteit van het werk zoals door ES Klus & schilderwerken is uitgevoerd. Na de opname van het werk hebben we een snel een duidelijke offerte ontvangen. Er werd heel open gecommuniceerd over de mogelijke data voor uitvoer van de werkzaamheden en nadat de afspraak voor de datum was gemaakt werd deze niet meer gewijzigd. De klus werd op de afgesproken datum uitgevoerd en helemaal naar onze wensen opgeleverd.
Het uitgevoerde werk is van hoge kwaliteit en de werkzaamheden zijn ook nog eens netjes uitgevoerd dwz rekening houdend met het zo weinig mogelijk belasten van de rest van de woning.
Op de factuur waren ook geen onvolkomenheden te vinden waardoor het hele proces van uitnodiging tot facturering zonder negatieve punten heeft plaatsgevonden.
Review door Thijs, Zwolle
Thijs, Zwolle
Beoordeeld op 1 jun 2017
Badkamer tegelen
Het was zeer prettig werken en overleggen met Eugene en het team wat heeft geholpen om ons toilet weer mooi te maken. De communicatie voor tijdens en na de tijd was goed. Als er iets was werd het gelijk de dag erna geregeld. Ik zou dit team zeker aanraden!
Review door Annemieke, Drachten
Annemieke, Drachten
Beoordeeld op 18 mei 2017
Stucen woonkamer, minimaal 25 m2
De contacten verliepen vlot. De klus is snel en goed uitgevoerd. De service was uitstekend, zo ben ik bijvoorbeeld geholpen met het verplaatsen van de meubels. Ook is er netjes gewerkt.
Review door Werkspot-gebruiker uit Zwolle
Werkspot-gebruiker uit Zwolle
Beoordeeld op 5 mei 2017
Renoveren toilet
We hebben een prettige samenwerking gehad en het resultaat is erg mooi!
Als we in de toekomst nog klusjes hebben, zullen we zeker eugene benaderen.
Review door J., Olst
J., Olst
Beoordeeld op 2 mei 2017
Stucen keukenmuren
De vloer in de keuken is netjes afgeplakt met stucloper en in de woonkamer, gang en de wc zijn dekens neergelegd om de vloerbedekking schoon te houden. De muren zijn perfect strak gestuct. Hartstikke mooi. Het boren van 2 gaten was minder makkelijk omdat de boor niet bedoeld was voor hout. Maar de aanhouder wint: de gaten zitten erin. Vooraf aan het boren heeft Eugene met plastic de keuken afgeplakt, zodat het stof van het boren zo min mogelijk de woonkamer in zou gaan. Dat was heel prettig. En alles in een dag klaar. Bedankt!