E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.
E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1537)
Review door Jordy, Heerenveen Beoordeeld op 26 jul 2018Beoordeling: 4 van 5Net werk geleverd door Eugene en collega's van R M afbouw.Review door Martijn, Apeldoorn Martijn, Apeldoorn
Beoordeeld op 21 jul 2018Beoordeling: 5 van 5Halletje en WC stuccen een 8 tal muren totale oppervlakte 19m2
ik had een termijn van 2 maand neergezet. en binnen 2 weken was alles al rond. Blij met de snelle service en de muren staan er prima strak bij.Review door Paul, Zwolle Paul, Zwolle
Beoordeeld op 19 jul 2018Beoordeling: 5 van 5stuken keuken
De klus is snel, correct en professioneel uitgevoerd. Vakwerk! Paul FrederiksReview door Joran, Apeldoorn Joran, Apeldoorn
Beoordeeld op 16 jul 2018Beoordeling: 4 van 5Keukenmuren egaliseren/stuccen
Zeer heldere communicatie, check check dubbel check is hier echt van toepassing. Goed werk afgeleverd en kon op korte termijn beginnen. Prijs kwaliteit verhouding is goed.Review door Ellen, Oldebroek Ellen, Oldebroek
Beoordeeld op 13 jul 2018Beoordeling: 1 van 5(Bewerkt op 6 aug 2018)Plafond sausen 50 m2
Zodra het werk niet naar behoren lukt krijg je na duscissie een arrogante reactie. Stuc werk was nog niet helemaal droog. Meerder malen gevraagd of het wel kon, ja het kon trok wel weg. Helaas niet het resultaat wat we hoopten, strepen als eind resultaat. De schuld wordt nu bij ons als klant neer gelegd. Jammer, telefoon wordt er zo opgegooid nadat we het antwoord krijgen nu te druk je ziet me wel een keer verschijnen. We laten het nu over aan echte vakmannen. Niet het idee dat het nog netjes opgelost gaat worden. Jammer dat het zo moet, je mag verwachten dat ze weten wat ze doen. Helaas diende er dezelfde dag van werkzaamheden ook betaald te worden. Voor ons ook nog een financiële domper dus... :: Toevoeging op reactie:: Helaas blijf je het probleem bij ons als klant neerleggen. De problemen ontstonden na een paar dagen inderdaad. De telefoonhoorn erop gooien is overigens erg onprofessioneel en niet goed te praten! Over een dun of dik laagje gips is naar ons weten ook nooit over gesproken. Ik weet immers niet hoeveel de stucadoor erop zet? Verder wil ik je er nog even aan herinneren dat ik je schilder meermaals heb gevraagd of het kon, aangezien je de kanalen lichtelijk nog zag zitten. Dit was geen probleem. Nu blijkt het op 1 plek toch nog te nat te zijn geweest waardoor de saus open is getrokken (of wat er ook gebeurd mag zijn). Ik mag stellen dat jullie hier het beste inzicht op hebben en wanneer iets (nog) niet kan de klant adviseren om het uit te stellen wanneer het wel kan. Dit is dus niet gebeurd. We hadden een tijdspanne inderdaad, een wens om het plafond gesaust te hebben voordat de vloer erin kwam. Ik had dus liever gehoord dat het nog niet mogelijk was. Uit coulance heb je de helft van het plafond opnieuw gesaust. De plek waar je begonnen bent is duidelijk zichtbaar nu en er zijn zelfs meer strepen ontstaan welke duidelijk zichtbaar door een roller komen. Dit gooi je ook op het stucwerk ineens?! Het "constant bellen" viel wel mee, we probeerden je smaandags te pakken te krijgen maar kregen geen gehoor. Later stuurde je een sms dat je niet beschikbaar was en later terug zou bellen. We hebben je daarna niet weer proberen te bellen! Totdat je zelf dus 's avonds belde wat er aan de hand was en even later (nadat we vroegen hoe dit opgelost kon worden) de telefoon erop gooide... Ik ga hier verder niet meer op in. Ik hoop dat de lezers hun eigen conclusie hieruit kunnen trekken. Het is voor ons in ieder geval een les geweest. Één algemene tip aan iedereen: betaal pas als je echt tevreden bent. Gr Jacco en Ellen Rijkens (Heb het vinkje anoniem uitgezet)Reactie van de vakman:
Het verhaal ligt toch even iets anders. Wij kregen een tijdframe waarin er gesaust moest worden, deze heeft de klant bepaald in overleg met de door hun ingehuurde stukadoor, dit in verband met het aanbrengen van de gips en de droging. Dus dit was geen enkel probleem allemaal, zou om een dun laagje gips gaan. Op 13 juli klus voltooid en ontvingen dezelfde dag een review met 5 sterren en het was allemaal TOP TOP TOP TOP. Enkele dagen erna bericht dat er een paar strepen zichtbaar waren. Ben er kort daarna naar toe gegaan en toen bleek (INEENS !!) dat de strepen die zijn ontstaan de dichtgestucte kanalen waren (zou toch om een dun laagje stuc gaan ??), dus blijkbaar toch niet droog genoeg geweest om te sausen. Ondanks dat de fout absoluut niet bij ons ligt uit coulance toch nog een keer gesaust. Daarna konden wij het helemaal niet meer goed doen, klant bleef bellen en ja als wij via de telefoon niet ons zegje kunnen doen, dan sluiten wij deze inderdaad NETJES af. Jammer, wij gaan 1% procent voor tevreden klanten, onze recencies spreken voor zich en gaan zeker op deze voet/werkwijze verder. Wensen u verder succes. Tenslotte, de positieve recensie sloot u af met (toe) naam en plaats, de negatieve anoniem. ?????????????
Reactie geplaatst 1 aug 2018Review door E.W, Vaassen E.W, Vaassen
Beoordeeld op 10 jul 2018Beoordeling: 5 van 5Stucen keuken
We hebben Eugene eerder gehad bij ons in huis dus weer vertrouwd. Iedereen die er werkzaam is denkt goed mee en geeft goed advies. Wederom zijn we weer dik tevreden en hebben mede dankzij hun hulp een fantastische keuken.Review door Werkspot-gebruiker uit Soesterberg Werkspot-gebruiker uit Soesterberg
Beoordeeld op 8 jul 2018Beoordeling: 4 van 5Nieuwbouwhuis behangen
Review door Mijke, Wageningen Mijke, Wageningen
Beoordeeld op 7 jul 2018Beoordeling: 5 van 5Behangen en eventueel sauzen/schilderen van nieuwbouwwoning
Onze ervaring met Eugene is super. De communicatie ging makkelijk via Whatsapp en telefonisch. Met 2 man hebben ze onze nieuwbouwwoning zo’n 300 m2 in 1 dag keurig behangen!Review door Ronald, Apeldoorn Ronald, Apeldoorn
Beoordeeld op 6 jul 2018Beoordeling: 5 van 5stucwerk wanden
Prima werk afgeleverd, bij kleine oneffenheden is er gelijk contact opgenomen en direct verholpen. Zeer aan te bevelen!Review door Carlijn, Zwolle Carlijn, Zwolle
Beoordeeld op 2 jul 2018Beoordeling: 4 van 5Stucen en schilderen woonkamer
Onze muren van ons huis zien er prachtig uit. Eugene heeft de klus snel en goed uitgevoerd. Onze vloer is beschadigd door een ongelukje, maar ook dat heeft hij netjes opgelost. We zijn erg tevreden.