E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1537)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Zwolle
    Beoordeeld op 6 okt 2018

Stucen 74 vierkante meter

Strak vakwerk geleverd in korte tijd! Helemaal tevreden👍👍 Prettig in contact. Eugene bereidt zich goed voor op de gevraagde opdracht.
  • Review door Karin, Vroomshoop
    Beoordeeld op 30 sep 2018

benedenverdieping woonhuis stucen

Wij hadden op korte termijn een stucadoor nodig. Na de opdracht op Werkspot gezet te hebben, reageerden er snel verschillende stukadoorbedrijven. Wij kozen E.S. Schilders & Afbouwbedrijf vanwege de goede reviews. Deze zijn zeker waargemaakt! Op vrijdag kregen wij de sleutel van ons nieuwe huis, 's middags is Eugène bij ons komen kijken, 's avonds lag de offerte in de bus en 's maandags zijn ze aan de klus begonnen. De hele benedenverdieping en trappenhuis moest gestuct worden, +/- 130m3 Het afplakken van deuren en ramen werd door hen gedaan. Dit zou ik iedereen ook aanraden. Zij hebben de juiste materialen om dit goed te doen en alles was goed beschermd. De stukadoors hebben hard gewerkt en goede kwaliteit geleverd. Nadien is alles netjes achter gelaten. De communicatie liep via Eugéne. Hij reageerde snel op onze de apps. Wij zijn zeer tevreden met het bedrijf. Wij hebben hem al een volgende opdracht gegeven, alle wanden en plafonds op de benedenverdieping sauzen.
  • Review door Caroline, Apeldoorn
    Beoordeeld op 27 sep 2018

Woonkamer stucen

Meteen vanaf het begin was het contact fijn goede en duidelijke communicatie. Woonkamer gestuct fijne mensen om bij je thuis te hebben ! Ik kan ze een ieder aanbevelen!
  • Review door Lennart, Amsterdam
    Beoordeeld op 10 sep 2018

Badkamer tegelen

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf. Van begin tot eind is de communicatie uitstekend geweest, komen tegemoet in je wensen, denken mee, etc. Een betrouwbaar bedrijf, doen wat word beloofd, je krijgt snel antwoord op vragen. Het resultaat is boven verwachting, was geen gemakkelijke badkamer om te tegelen maar het eindresultaat mag er zijn. Beleefd personeel en harde werkers. Dus al met al top en we zullen in de toekomst zeker aan ze denken bij eventuele nieuwe projecten. Bedankt!!
  • Review door Bo-Nathan, Dronten
    Beoordeeld op 10 sep 2018

Stucwerk van de begane grond 80m2

Zeer goede en prettige manier van communiceren met Eugene. Afspraken worden gewoon nagekomen. We waren erg blij met alle adviezen en het meedenken in het algemeen. Onze planning kwam in gevaar en Eugene heeft ons kunnen helpen door de klus in 1 dag te klaren. Niets gehaast, maar gewoon super strak werk opgeleverd. Wij kunnen Eugene zeker aanraden en als je twijfelt, kom gerust eens bij ons kijken hoe het is geworden.
  • Review door JH, Meppel
    Beoordeeld op 7 sep 2018

Badkamer een klein deel opnieuw stucken.

Betrokken aannemer. Denkt mee en schakelt prima op kleine veranderingen. Soepel in contact
  • Review door Jan Peter, Hardenberg
    Beoordeeld op 5 sep 2018

Woonkamer stucen

Naar aanleiding van de geplaatste klus zeer tevreden over de snelle afhandeling en het resultaat. De Communicatie over de klus was ook prettig en volgens afspraken. E.S. Schilders & afbouwbedrijf zou ik zeker aanbevelen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Apeldoorn
    Beoordeeld op 5 sep 2018

Plafond stucen in badkamer

De vakman was snel ter plaatse om de situatie op te nemen en leverde conform afspraak 's avonds de offerte. In goed overleg is de datum gekozen om de klus uit te voeren waarbij door twee mensen de klus is geklaard. Communicatie was prima. Het plafond ziet er mooi gestuct uit.
  • Review door Karin, Kampen
    Beoordeeld op 3 sep 2018