E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1553)

• Review door Marieke, Delden
    Beoordeeld op 14 nov 2018

Stukadoren

Eugene en zijn team hebben in januari naar volle tevredenheid de wanden en plafonds in mijn keuken gestuukt. Daarom voor de volgende klus, het stuken van plafond en muren in mijn badkamer ook Eugene gevraagd. Communicatie gaat vlot en kon super snel beginnen! Opnieuw heel strak werk geleverd. Volgende klus is buitenmuren stuken, maar volste vertrouwen dat dat ook mooi zal worden!
  • Review door Menno, Apeldoorn
    Beoordeeld op 14 nov 2018

stukadoren 35m2 + reparatie stucwerk

Ik had van te voren aangegeven wanneer de klus klaar moest zijn. Echter kon er uiteindelijk niet op de afgesproken dag gestart worden, maar evengoed was de klus voor de afgesproken deadline klaar. Kwaliteit van het werk helemaal top en allemaal vriendelijke mensen. Zou E.S. Schilders & Afbouwbedrijf zeker aanraden.
  • Review door Alice, Wijhe
    Beoordeeld op 8 nov 2018

Muren stucadoren

Prima vakman! Zeer zeker aan te bevelen! Goede en zeer vriendelijke communicatie. Komt al zijn afspraken na. Ik wilde op zeer korte termijn de muren en plafonds van de woonkamer laten doen en Eugène kon aan deze vraag voldoen. 5 harde werkers hebben de klus in 1 dag geklaard. Ben nu superblij met de make-over. Eugène en mannen .... super bedankt!!
  • Review door Karin, Zwolle
    Beoordeeld op 8 nov 2018

Woonkamer (11,50x5,8) stuken

Erg prettige samenwerking en super strak stucwerk opgeleverd. Top!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwolle
    Beoordeeld op 7 nov 2018

5 m2 stuken

Prima werk geleverd. Binnen no-time was mijn muurtje keurig gestuked.
    (Bewerkt op 13 sep 2024)
  • Review door Tara, Heeten
    Beoordeeld op 7 nov 2018

Woonkamer stuccen

Snelle communicatie. Ging af en toe wat stroef en klus werd op avond ervoor een dag verschoven. Verder goed strak werk en zeker een aanrader.
  • Review door Edwin, Rotterdam
    Beoordeeld op 5 nov 2018

slaapkamers en gang stucken

Prima ervaring. Stucwerk netjes en snel uitgevoerd, 2 kamers en de gang in 1 lange dag voltooid.
  • Review door Lilly, Utrecht
    Beoordeeld op 28 okt 2018

Renovlies behang + afwerking

Hele goede ervaring gehad met Eugene en zijn zoon. Het werk is goed uitgevoerd en ik ben zeer te spreken over de communicatie, erg professioneel, maar ook erg persoonlijk. Ik raad hen zeker aan!
  • Review door John, Linde
    Beoordeeld op 27 okt 2018

Spachtelputz aanbrengen woonkamer / slaapkamer

vakwerk geleverd , prima communicatie, zeker aan aanrader
  • Review door Rosi, Almere
    Beoordeeld op 27 okt 2018

Appartement stucken en plafond spuiten

Ik heb mijn stuc opdracht via werkspot aan E.S. schilders geven. Toen hij thuis kwam om de opdracht te bekijken, had hij heel veel goede praatjes. Sprak over goede mannen die het werk snel en netjes doen. Ik moest dit snel gedaan hebben en vertrouwde blindelings op zijn beloftes. Begin klus ik zie 4 Poolse mannen die als siamesen aan het werk waren. Roken in de deur opening. Klus word in het donker opgeleverd, zag er goed uit Het was november dus geen normaal daglicht. Toen eenmaal daglicht begon te komen in huis zag je hoe slordig alles is gedaan. De afwerking van randen vergeten plekken. Ik wou mijn plafond spuiten en witten dit om strepen te voorkomen.Werd mij afgeraden. Mijn schilder is goed.Witten van plafond met strepen!!!!!!Mooi niet!!Heb de schilder toen gebeld en mijn teleurstelling verteld gevraagd om restant van de stuc zodat ik zelf wat kon afwerken. Tot de dag van vandaag een jaar later niets vernomen!!!Ik ben gewoon genaaid door E.S.Schilders.
    (Bewerkt op 18 jan 2020)