Top kwaliteit geleverd voor de juiste prijs. Geen lange wachttijd en een fijne communicatie. Ik kan e.s. iedereen aanbevelen. Echte vakmannen!!
Review door Michiel, Zwolle
Michiel, Zwolle
Beoordeeld op 25 feb 2019
Wanden glad maken
Weer zat tegen, waardoor klus niet in 1 dag kon worden gerealiseerd. Netjes opgelost door op zaterdag af te maken. Resultaat was heel goed.
Review door Werkspot-gebruiker uit Hasselt
Werkspot-gebruiker uit Hasselt
Beoordeeld op 24 feb 2019
wand (90m2) en plafond (60m2)
Eugene heeft er samen met zijn stukadoors voor gezorgd dat de muren en plafond er superstrak uit zien. We hadden wat problemen met andere klussen in huis maar door de flexibiliteit van Eugene zat dat niet in de weg. Communiceren gaat via de Whatsapp supersnel.
Review door Maurice, Amsterdam
Maurice, Amsterdam
Beoordeeld op 24 feb 2019
Stucen: 36 m2 plafonds
Review door Louis, Apeldoorn
Louis, Apeldoorn
Beoordeeld op 21 feb 2019
Stucen: 22 m2 wanden; 12 m2 plafonds
De manier van planning en voorbereiding viel positief op. Met veel zorg werden beschermende maatregelen genomen. Het resultaat is van hoge kwaliteit, mooi strak stucwerk door vakkundig personeel uitgevoerd.
Ik ben zeer tevreden over alles en beveel E.S. Schilders & Afbouwbedrijf ten zeerste aan.
Review door Freek, Harderwijk
Freek, Harderwijk
Beoordeeld op 14 feb 2019
Stucen: 68 m2 wanden; 47 m2 plafonds
Snelle reactie, prettige communicatie en mooi strak stucwerk
Review door HH, Zwolle
HH, Zwolle
Beoordeeld op 11 feb 2019
Stucen: 35 m2 wanden
netjes werk uitgevoerd. goede communicatie via telefoon, Werkspot en Whatsapp.
Review door Peter, Deventer
Peter, Deventer
Beoordeeld op 7 feb 2019
Stucwerk plafond en muren woonkamer
ES WAS op korte termijn beschikbaar en heeft mooi strak stucwerk afgeleverd in onze woonkamer. Zeer harde vakkundige werkers. Het was erg plezierig communiceren en de duidelijke afspraken zijn ook nagekomen.
Review door Freddy, Meppel
Freddy, Meppel
Beoordeeld op 6 feb 2019
Stucen: 15 m2 wanden
Zeer tevreden over alles, goede afstemming, communicatie en prijs/ kwaliteit.
Gewoon doen !