E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1539)

• Review door Jeff, Steenwijk

Schilderwerk buiten: Gehele woning; 2 deuren; 8 kozijnen; 2 dakgoten

Vorige week hebben de medewerkers van Eugène mijn kozijnen buiten geschilderd. Eugène was helder in de afspraken en kwam zijn beloftes keer op keer na. Er werd netjes gewerkt en elke dag werd de rommel opgeruimd. Eugène durft garantie te geven op zijn schilderwerk en komt na een jaar weer kijken. Ik heb geen op of aanmerking op het geleverde werk. Kortom fijne mensen om over de vloer te hebben. Tot een volgende keer Eugène.
  • Review door Maarten, Emmeloord

Stucen: 42 m2 wanden

Eugene kwam snel langs om de situatie te bekijken en op basis daarvan direct een advies gegeven. Offerte was snel beschikbaar, daarna nam hij regelmatig contact op om af te stemmen over de startdatum. Werkzaamheden werden op korte termijn uitgevoerd door een zeer capabele stukadoor. Daarna werd alles netjes opgeruimd. Erg mooi resultaat, zeer tevreden mee. Eugene blijft in mijn adresboek staan voor toekomstige stuc werkzaamheden!
  • Review door Remco, Hengelo, Gelderland

Exterior plastering: Eén verdieping

De achtergevel laten stucen door E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. Snel en duidelijk contact met Eugène, beloftes werden goed nagekomen en er is goed werk geleverd.
  • Review door Maarten, Zwolle
    Beoordeeld op 3 sep 2019

Exterior plastering: Twee verdiepingen

Eugene communiceert zeer prettig en goed. Vanaf het begin is er goede afstemming geweest en afspraken worden nagekomen. Het werk is zeer vlot gedaan en ziet er prachtig uit. Zeker aan te raden
  • Review door Wilco, Ens
    Beoordeeld op 29 aug 2019

Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen, Gevel; 1 deur; 4 kozijnen; 1...

E.S.Schilders & Afbouwbedrijf hebben goed werk geleverd. Alles werd goed uitgevoerd en ze hebben Netjes gewerkt. In de toekomst zal ik ze zeker weer vragen.
  • Review door Bernadette, Zeewolde
    Beoordeeld op 27 aug 2019

Stucen: 125 m2 wanden; 96 m2 plafonds

Professioneel, servicegericht en vakkundig. Werken netjes en zorgvuldig. Voor een volgende klus zouden wij zeker weten E.S schilders en afbouw weer in de arm nemen.
  • Review door Arnoud, Hattem
    Beoordeeld op 26 aug 2019

Stucen: 30 m2 wanden; 35 m2 plafonds

Gewoon zoals het hoort, heldere communicatie. En goed vakwerk voor een goede prijs.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hengelo
    Beoordeeld op 22 aug 2019

Stucen: 230 m2 muren (geen plafonds)

Meer dan tevreden met het resultaat. De mannen van Eugène zijn correct en komen afspraken na. Ze hebben na de werkzaamheden alles ook brandschoon achter gelaten. Een absolute aanrader!!
    (Bewerkt op 23 aug 2019)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwolle
    Beoordeeld op 22 aug 2019

Stucen: 10 m2 wanden

Prachtig, perfect werk geleverd door Raoul. Klantgericht en prettig contact, met aannemer en stucadoor. Ik ben erg blij met de keukenmuur!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hasselt
    Beoordeeld op 21 aug 2019

Stucen: 10 m2 wanden

Ik heb de keuken laten stucen. Super strak geworden voor een goede prijs. Aanrader!!