E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1539)

• Review door Erik , Hengelo
    Beoordeeld op 8 dec 2019

Stucen: 160 m2 wanden; 110 m2 plafonds

Eugene is snel en accuraat met zijn offerte. Na het officiele inmeten volgde snel de definitieve offerte. Deze omvatte bij ons naast het stucwerk ook het latex sprayen. Het hele huis muv de zolder moesten gedaan worden. Een echte renovatie klus. Zijn mannen doen fantastisch werk, het is echt superstrak / glad geworden. Na het drogen kwam nog de finishing touch met het latex sprayen. Wij zijn supertevreden over t werk, de service en prijs. ES Schilders & Afbouw zijn een aanrader voor iedereen. Eugene, hartstikke bedankt voor je service en betrokkenheid! grt
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Wanneperveen
    Beoordeeld op 30 nov 2019

Stucen: 70 m2 plafonds

Heel erg hard gewerkt en hoge kwaliteit geleverd. We zijn erg tevreden!
  • Review door Olly, IJsselmuiden
    Beoordeeld op 30 nov 2019

Renovlies behang: 130 m2; 5 kamers

In het nieuwbouwhuis kon dit bedrijf zeer snel schakelen op mijn aanvraag en buitengewoon goed werk leveren. Communicatie was ook voortreffelijk, dacht mee met ons en stemde eerst dingen af voordat ze verder gingen.
  • Review door André, Steenwijk
    Beoordeeld op 28 nov 2019

Stucen: 130 m2 wanden

Duidelijkheid en houdt zich aan de gemaakte afspraken. We zijn zeer te spreken over de manier van werken en de kwaliteit die geleverd is.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zevenaar
    Beoordeeld op 25 nov 2019

Stucen: Hele woning

Vakwerk. Voortvarend van start. 1 aanspreekpunt voor de vele bouwfacetten (loodgieter, stucadoor, timmerman, etc.) Ideaal. Wel zelf in contact met ze blijven, afronding gaat anders traag.
  • Review door christian, Almere
    Beoordeeld op 23 nov 2019

Renovlies behang: 155 m2; 7 kamers

Netjes aan de afspraken gehouden en flexibele instelling. Opdracht was groter dan voorzien en geen probleem.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Dordrecht
    Beoordeeld op 21 nov 2019

Renovlies behang: 5 kamers

Er is goed werk geleverd! De communicatie met Eugène verloopt prima. Na de eerste dag bleek dat bepaalde zaken nog toch nog niet helemaal afgerond waren. Later werden de puntjes nog op de ''i'' gezet. We raden hen dan ook eenieder aan.
  • Review door Bart, Zwolle
    Beoordeeld op 18 nov 2019

Stucen: 12 m2 wanden; 8 m2 plafonds

Eugene is een vakman, die graag wil dat de klus goed afgewerkt wordt uitgevoerd. Mijn complimenten!
  • Review door Gido, Oudeschoot
    Beoordeeld op 14 nov 2019

Stucen: 40 m2 wanden; 40 m2 plafonds

Dik en Dik voor elkaar kan niet anders zeggen
  • Review door Bas, Zwolle
    Beoordeeld op 12 nov 2019

Stucen: 22 m2 wanden

Goede afspraken met Eugène gemaakt voor het stuccen in onze keuken, duidelijke communicatie en er is mooi werk afgeleverd. Mocht ons huis weer een klus als dit kunnen gebruiken, dan weten we waar we moeten zijn.