E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1553)

• Review door Nancy, Deventer
    Beoordeeld op 28 feb 2020

Stucen: 30 m2 wanden

Op korte termijn een stukadoor nodig en goede respons ontvangen. Afspraken worden goed en meteen nagekomen. Het allerbelangrijkste: heel goed stucwerk geleverd, wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf.
  • Review door Ramon, Elburg
    Beoordeeld op 28 feb 2020

Stucen: muren begane grond

Erg tevreden over de afhandeling van onze opdracht door Eugene en zijn collega’s. Afspraken waren snel gemaakt en zijn netjes nagekomen. Grote voordeel van Eugene is dat hij snel mensen beschikbaar had voor de klus. Paar dagen na de opdracht stonden zijn collega’s op de stoep en binnen 2 dagen is onze begane grond voorzien van een nieuwe stuclaag. Wij zijn erg tevreden over de snelle afhandeling en de geleverde kwaliteit. Ook mooi dat Eugene tijdens de klus langskomt om de voortgang te bewaken.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heerenveen
    Beoordeeld op 21 feb 2020

Renovlies behang: 5 kamers

Eugène en zijn mannen werken supersnel en zijn heel flexibel. Wij hebben hen een week voordat de klus af was benaderd, zij hebben 3 dagen gedaan over het renovliezen en sausen van een volledige nieuwbouwwoning (3 verdiepingen). Fijne communicatie en kleine oneffenheden worden direct opgelost!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Apeldoorn
    Beoordeeld op 20 feb 2020

Stucen: 136 m2 wanden; 72 m2 plafonds

Vrijblijvend werd de klus op locatie bekeken en een offerte op maat uitgebracht. De klus kon snel worden uitgevoerd. En was sneller klaar dan verwacht. Topkwaliteit geleverd erg strak stucwerk. Volledig volgens afspraak uitgevoerd. Echt een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwolle
    Beoordeeld op 18 feb 2020

Stucen: 90 m2 wanden; 35 m2 plafonds

Mooi bedrijf met zeer kundige vakmannen. Ze werken snel, secuur en netjes en leveren een mooi eind resultaat. De afspraken worden nagekomen en de communicatie verloopt prettig met Eugene. Niet alle jongens beheersen de Nederlandse taal, maar dit maakt niet uit door de goede afspraken die vooraf worden gemaakt. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.
  • Review door M., Veenendaal
    Beoordeeld op 17 feb 2020

Stucen: 140 m2 wanden

Eugene heeft met zijn vakmensen de klus snel, correct en professioneel uitgevoerd. Dat allemaal met een goede prijs en kwaliteitverhouding. Erg blij met het resultaat en wij raden Eugene daarbij zeker aan.
  • Review door Martin, Hasselt
    Beoordeeld op 15 feb 2020

Stucen: 21 m2 wanden

• Review door Jamie, Zwolle
    Beoordeeld op 15 feb 2020

Stucen: 20 m2 wanden

Wij hebben op de boven verdieping de gang en een slaapkamer laten stucken. Zijn hier erg tevreden over, het resultaat is goed en de klus kon al heel snel inpland worden. Communicatie ging goed, alleen met de twee heren die kwamen stucken was dit iets lastiger. Beiden spraken niet heel goed Nederlands. Maar dit was eigenlijk geen probleem, we zijn er prima uitgekomen. Al met al; hartstikke tevreden!
  • Review door Henk, Naarden
    Beoordeeld op 11 feb 2020

Stucen: 110 m2 wanden; 90 m2 plafonds

Eugene en zijn team hebben top werk geleverd bij onze woning in Naarden. Stucken en schilderwerk perfect gedaan en netjes afgerond binnen de afgesproken periode en budget. Deze zomer mag eugene ook het buiten schilderwerk bij ons doen. Daarnaast was Eugene altijd bereikbaar! Zeker een aanrader als je goede prijs/kwaliteit zoekt! Mvg Henk
  • Review door Thomas, Raalte
    Beoordeeld op 8 feb 2020

Stucen: 30 m2 wanden

Eugéne houd zich aan de afspraak en het werk is goed. Goede en snelle communicatie en is zeer flexibel.