E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1539)

• Review door Jacob, Heerenveen
    Beoordeeld op 20 jun 2020

Stucen: 150 m2 wanden

Snelle en goede communicatie. Niet de goedkoopste maar wel uitstekende prijs kwaliteit verhouding. De mannen hebben vakwerk afgeleverd, snel en goed. Ook waren ze heel netjes en zuinig op de rest van het huis. Kortom wij bevelen dit bedrijf zeer aan!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hattem
    Beoordeeld op 17 jun 2020

Exterior plastering: 86 m2

Eugène en zijn team hebben geweldig werk geleverd. Er wordt snel geschakeld (van offerte tot uitvoering) en de oplevering is top! Alles is netjes achtergelaten en opgeruimd! Een bedrijf die ik van harte aanbeveel!
  • Review door Jelmer, Groningen
    Beoordeeld op 17 jun 2020

Renovlies behang: 225 m2; 7 kamers

We hebben een nette offerte gekregen en de communicatie verliep vlot. Op maandagochtend 2 vakmannen op de stoep en binnen 2 dagen de hele woning met renovlies behangen en gesaust. Ze hebben erg netjes, secuur en snel gewerkt!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Emmen
    Beoordeeld op 14 jun 2020

Stucen: 270 m2 wanden

Eugene en team heeft ons nieuwbouwhuis gestuct en van sierpleister voorzien. Vervolgens ook diverse wanden gewit. Ziet er netjes uit. Fijn dat hij snel aan de slag kon om in korte tijd de klus te klaren. De nazorg op korte termijn is goed en is hij langsgekomen om nog wat puntjes bij te werken. Maar na een paar maanden moeten we de scheuren zelf herstellen. Dat is erg spijtig. Daarom ook het aantal sterren aangepast.
    (Bewerkt op 24 nov 2020)
  • Review door C, Wezep
    Beoordeeld op 11 jun 2020

Stucwerk repareren: Lijmresten verwijderen en muren behang klaar maken

Eugène bedankt voor het snel en goed verrichten van het stuc en sausen van onze slaapkamers en woonkamer. Alles is netjes uitgevoerd, afgepakt en ook weer opgeruimd, ik kan jullie zeker aanbevelen!!
  • Review door Sander, Hattem
    Beoordeeld op 8 jun 2020

Stucen: Zolder, Plafond hal

Zeer positieve ervaring. Erg netjes in communicatie en werkzaamheden. De jongens die hier kwamen waren harde werkers.
    (Bewerkt op 9 jun 2020)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Huizen
    Beoordeeld op 3 jun 2020

Gevels stucen: 150 m2

• Review door Werkspot-gebruiker uit Delft
    Beoordeeld op 29 mei 2020

Stucen: 123 m2 wanden

Heel tevreden over het stucwerk dat in twee dagen is afgerond. De mannen werkten heel netjes en konden de klus snel klaren omdat ze met z'n vijven waren. De wanden zijn sausklaar afgeleverd. Top gedaan.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Beverwijk
    Beoordeeld op 28 mei 2020

Renovlies behang: 5 kamers

Mijn nieuwbouwhuis laten behangen met renovliesbehang en laten sausen! Erg netjes gedaan! Ben er erg blij mee! Communicatie verliep goed en ze hadden snel tijd! Binnen 3 dagen alles gedaan!
  • Review door Rick, Katlijk
    Beoordeeld op 26 mei 2020

Stucen: 70 m2 plafonds

Erg goede ervaring met Eugéne en zijn team. Vlotte communicatie en heldere afspraken vooraf. In twee dagen de gehele benedenverdieping volledig afgewerkt door een keihard werkend team stukadoors die door gingen tot het af was. Naderhand hebben ze alles nog netjes afgenomen en schoon en super strak opgeleverd. Kortom, erg blij met de keuze voor dit bedrijf!