E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1539)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Elburg

Stucen: 70 m2 wanden; 60 m2 plafonds

ES Schilder heeft vrijwel direct gereageerd voor het aannemen van een spoedklus. Een dag later kon er worden afgeplakt en 3 dagen later worden gestuct. Het resultaat mag er zijn! +1
  • Review door Alejandro, Amsterdam

Stucen: 200 m2 wanden

Eugène heeft op zeer korte termijn heel veel werk in heel weinig tijd geleverd. Communicatie ging vlot en hij was ten alle tijden bereikbaar. Blij met het werk. Chapeau.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Weesp

Renovlies behang: 295 m2; 6 kamers

Super. Mannen zijn hardwerkend en heel goed in hun vak. Werken hard en super snel. Zeker in onze nieuwbouw huis als ik vergelijk met de buren hoe snel en hoe goed onze muren zijn behangen, gespoten en gesausd... Heel goed gedaan! Jammer alleen dat wij zelf de kleurtje moesten geven aan paar muren, maar kwam door mijn eigen fout aan planning.
  • Review door Nico, Apeldoorn
    Beoordeeld op 4 jul 2020

Stucen: 15 m2 wanden

Werk is gedaan volgens afspraak. Na verwijderen van de koof, bleek dat sauzen van het plafond ook noodzakelijk was. Dit is meteen meegenomen in de werkzaamheden. Werklui waren vriendelijk en behulpzaam. Last minute bleek dat de gaskraan nog verlaagd moest worden en ook dit is prima door E.S. geregeld. Resultaat was dat doordat alles op tijd af was onze nieuwe keuken ook meteen goed geplaatst kon worden, zonder enig probleem. Enig puntje van aandacht was de communicatie over de planning. Alles was wel tijdig en naar tevredenheid af, maar soms was pas 'last minute' duidelijk wanneer de volgende stap uitgevoerd zou worden. Geen kritiek, wel puntje van aandacht. Ervaring met E.S. was dus prima. Voor een volgende klus staan ze bovenaan de lijst.
  • Review door Mauritz, Wezep
    Beoordeeld op 1 jul 2020

Stucen: 100 m2 wanden; 50 m2 plafonds

TOP! Vakmannen met passie voor het vak! In de opdracht hebben wij gevraagd nagenoeg de hele beneden verdieping de muren en plafond glad te stucen, daarnaast de hal+trapopgang en de muren op de slaapkamer glad te stucen. Vanaf het eerste moment goed en duidelijk contact gehad, bij het opvragen van de offerte zijn ze langs geweest om het huis te bekijken en te meten niet veel later ontvingen we de offerte waar alles netjes en duidelijk was aangegeven. De werkzaamheden zijn snel en netjes afgerond, dit geldt voor zowel de voorbereidingen met afplakken en voorstrijken als het stucen zelf. Stucwerk ziet er heel strak uit, de stucadoors waren erg vriendelijk en hebben hard en netjes gewerkt. Bij de oplevering is alles wat is afgeplakt netjes opgeruimd en is alles goed/schoon achter gelaten. Wij zijn heel tevreden hoe alles van begin tot eind is gegaan en zij blij met het resultaat en raden E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F daarom ook sterk aan!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwolle
    Beoordeeld op 30 jun 2020

Stucen: 160 m2 wanden; 85 m2 plafonds

Fantastisch, hebben zeer goed werk geleverd.
  • Review door Gerhard, Amersfoort

Renovlies behang: 130 m2; 3 kamers

Perfecte job door Eugene en z'n crew. De klus kon ontzettend snel worden ingepland en was in 2 dagen geklaard. Korte communicatielijnen en heldere afspraken. Het resultaat is prachtig vakwerk, niet van stucwerk te onderscheiden. En super netjes gewerkt. Echt een aanrader!
  • Review door Tijs, Den Bosch

Stucen: 100 m2 wanden; 55 m2 plafonds

Eugène en z’n team hebben bij ons de beneden verdieping gestuct. En ik moet zeggen het voldoet aan de verwachtingen, strak stucwerk. De mannen zijn erg vriendelijk en werken netjes en precies. Eugène houdt goed contact met je en zorgt voor een duidelijke communicatie. Dat is fijn werken! Nadat alles klaar is ruimen ze netjes alles op en nemen het allemaal mee. Geen rommel is huis dus! Eugène laat zien wat gedoe stucadoors zijn! Dank je wel.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort

Renovlies/Glasvezel behang: 75 m2; 2 kamers

Eugene heeft ons erg snel geholpen nadat onze nieuwbouwwoning werd opgeleverd. Binnen een dag alle afgesproken ruimtes behangen en geverfd met een fantastisch resultaat waarvoor hartelijk dank!
    (Bewerkt op 21 sep 2024)
  • Review door Naomi, Urk
    Beoordeeld op 22 jun 2020

Exterior plastering: 20 m2

Prima communicatie. Werk is netjes en vlot uitgevoerd.