Duran ElektroTechnischBedrijf

Duran ElektroTechnischBedrijf beoordelingen (545)

• Review door Ka Yip, Utrecht
    Beoordeeld op 15 mei 2013
    Netwerkkabels trekken 2x
    Top werk!! Deze man is snel en denkt graag met je mee. in no time hadden we 2 netwerkkabels getrokken (was geen enkele probleem) Duran heeft bij mij net 2 x netwerkkabels getrokken (woonkamer en werkkamer) De netwerkkabel in de woonkamer had een tv kabel Duran heeft dit opgelost door de TV kabel eerst eruit te trekken en daarna samen met de netwerkkabel erin te trekken. Ook heeft hij 2 x wandcontact doosjes gemonteerd waarvoor die niet extra voor heeft gerekend! Dat noem ik pas klantvriendelijk! Ik zou Duran zeker van harte aanbevelen als je kabels wilt laten trekken!! AANRADERTJE!
  • Review door Gerrit, Utrecht
    Beoordeeld op 10 mei 2013
    Vervangen defect stopcontact
    Goed uitgevoerd, vriendelijk, netjes. Iets complexer dan ingeschat en toch niets extra gerekend. Goede adviezen gekregen. Perfect!

Bedankt voor uw referentie. Ik heb weer een tevreden klant achtergelaten. mvg, y. Duran

Reactie geplaatst 10 mei 2013
  • Review door Jacob, Utrecht
    Beoordeeld op 24 apr 2013
    Plaatsen stopcontacten en schakelaars
    We zijn meer dan tevreden over de werkzaamheden van Duran ElektroTechnisch Bedrijf. Ze hebben snel, georganiseerd en netjes gewerkt. Perfecte afwerking. En ook netjes achtergelaten. Aanrader!
    (Bewerkt op 28 apr 2013)

Beste heer Bours, Ik ben blij dat u tevreden bent. Ik sta altijd klaar voor mijn klanten. Met vriendelijke groeten, Y. Duran

Reactie geplaatst 28 apr 2013
    Beoordeeld op 22 apr 2013
    Vervangen oude meterkast
    Ik ben tevreden met Duran ElektroTechnischBedrijf. Denk goed met mij mee, hield zich aan de afspraken, kon snel komen en de prijs-kwaliteitverhouding is top.
  • Review door Niels, Amsterdam
    Beoordeeld op 10 mrt 2013
    Extra electriciteitsgroep tbv keuken
    Prima uitgevoerd, communicatie verliep goed, prijs in orde.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Woerden
    Beoordeeld op 25 feb 2013
    Wandcontactdoos plaatsen in meterkast
    Goed contact, de vakman kon de volgende dag al langskomen.
    Beoordeeld op 25 feb 2013
    Aanleggen dubbel stopcontact in gangkast
    De opdracht is netjes en conform afspraak uitgevoerd.