Duran ElektroTechnischBedrijf

Duran ElektroTechnischBedrijf beoordelingen (545)

• Review door Jos, Nederhorst den Berg
    Beoordeeld op 6 nov 2014
    Verplaatsen waterafvoer en gasaansluiting
    Uitstekende ervaring. Ik wilde veel verschillende dingen: waterafvoer verplaatsen, water- en gasaansluitingen verplaatsen, extra elektra groepen in de meterkast, extra aansluitingen in de keuken en een volledige UTP-bekabeling van alle kamers in huis. Alles is exact uitgevoerd zoals afgesproken. Duran levert vakwerk, werkt goed in overleg, adviseert waar nodig en is bijzonder klantvriendelijk. Je merkt in alles dat hij zelf ook alleen tevreden is als de klant tevreden is. Nieuwe wensen van mijn kant werden goed doorgesproken, inclusief het prijskaartje wat aan die wensen hing, maar werden na mijn goedkeuring meteen meegenomen in het werk dat ze al deden. Niets van "daar kom ik een volgende keer wel voor terug". Voor iedere volgende onderhoudsklus zou ik Duran zeker weer inhuren.
  • Review door Edward, Ouderkerk aan de Amstel
    Beoordeeld op 28 okt 2014
    Aanleggen Laadpaal voor electrische wagen
    Erg goede ervaringen gehad met dit installatiebedrijf. Zeer professioneel, op tijd, en altijd bereikbaar voor vragen. Alles (laadpaal en nieuwe groepenkast) is zeer netjes en opgeruimd opgeleverd!
  • Review door Frans, Amsterdam
    Beoordeeld op 16 sep 2014
    3 extra groepen in de meterkast.
    Ik werd gecontacteerd met de mededeling dat het werk nog dezelfde dag uitgevoerd kon worden. Ik kreeg helder gemotiveerd advies om de opdracht iets aan te passen omdat dit voordeliger was. Toen zich tijdens het werk wat moeilijkheden voordeden werd samen een oplossing gevonden. Het resultaat mag er wezen. Het ziet er keurig uit (en uiteraard werkt het ook) Ik zou niet weten waarom ik dit niet zou aanbevelen
  • Review door Klant van Duran ElektroTechnischBedrijf
    Beoordeeld op 19 jul 2014

Elektra installatie aanpassen in keuken volgens nieuwe keukentekening Water en afvoer werkzaamheden aanpassen in keuken volgens nieuwe keukentekening Groepenkast uitbreiden Alle schakelaars en stopcontacten op de begane grond vervangen door nieuwe

Nette en professionele mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Er werd netjes meegedacht bij vraagstukken. Tevens werd er keurig aan het tijdschema gehouden en werd er regelmatig een terugkoppeling gegeven van de stand van zaken en werden de zaken duidelijk uitgelegd. Betrouwbare mensen die ik zeker aan zal bevelen bij anderen. Ondanks wat tegenslagen bleven de mannen meedenken en oplossingen aandragen. Tot nu toe erg tevreden.
  • Review door Robin, Amsterdam
    Beoordeeld op 18 jul 2014
    Plaatsen van nieuwe groepen
    Duran is enorm professioneel en erg punctueel. Hij maakt duidelijke afspraken en loopt alles geduldig net zo vaak langs tot het plan duidelijk is. Ook na het voltooien loopt hij alle punten nog gezamenlijk langs om te laten zien wat hij precies gedaan heeft en eventueel vragen te beantwoorden of om nog advies te geven. Zelfs heeft hij nog een extra klusje meegenomen wat eigenlijk niet zijn taak was. Kortom Super! Mijn (zeer ervaren) timmerman wilde ook meteen zijn kaartje hebben om hem voor andere klussen te vragen. Ik zal hem indien nodig zeker weer bellen.
  • Review door Arie, De Meern
    Beoordeeld op 15 jul 2014
    Stopcontact in meterkast
    Vandaag een kleine maar voor mij belangrijke opdracht geplaatst op werkspot.nl. Ging om het plaatsen van een stopcontact in de meterkast voor een modem. Duran reageerde heel snel en met een hele mooie prijs incl materiaal. Hij had zelfs de zelfde dag tijd om het te doen. Helemaal geweldig dus. Hij heeft de stopcontact in overleg en professioneel geplaatst. Zeer vriendelijke man en zeker aan te raden. Volgende klus bel ik hem zeker.
  • Review door Kevin, Zeist
    Beoordeeld op 26 jun 2014
    extra groepen plaatsen meterkast
    Duran heeft bij ons de groepenkast vervangen, leidingen getrokken en bedrading in de keuken en bijkeuken gedaan. Na het plaatsen van de opdracht kon er al binnen twee dagen begonnen worden met de werkzaamheden. De samenwerking was erg prettig, hij dacht mee en overlegt voor dat hij dingen ging doen die er niet van te voren afgesproken waren. Alles ziet er keurig uit en helemaal naar onze wens. werkzaamheden: - vervangen groepen kast - 2x aardlek - 1x hoofdschakelaar - 5 groepen geplaatst - leidingen trekken + bedrading - leveren van materiaal - boor en vrees werk
  • Review door Niek, Houten
    Beoordeeld op 26 jun 2014
    Plaatsen stopcontact in meterkast
    Opdracht is prima, snel en voor afgesproken budget uitgevoerd. Duidelijke communicatie, heldere omschrijving van wat geleverd werd. En snelle reactie op berichten. Meedenken over ander probleem werd kosteloos uitgevoerd (bleek kapotte inbouwdimmer te zijn), erg fijn! En netjes, na werkzaamheden werd er ook even gestofzuigd :)