Duran ElektroTechnischBedrijf

Duran ElektroTechnischBedrijf beoordelingen (545)

• Review door Nathan, Maarssen
    Beoordeeld op 11 feb 2016
    aarde schakelaar vervangen
    Super vriendelijk en snel geholpen. Het juiste advies gegeven wat wij het beste konden doen.
  • Review door Christine, Hoofddorp
    Beoordeeld op 4 feb 2016
    vervangen en uitbreiden groepenkast
    Nieuwe groepenkast en meer groepen geplaatst door meneer Duran en 2 helpers. Vriendelijke ploeg en het was niet erg dat ze soms even moesten stoppen omdat iemand aan de deur stond. Flexibel in tijden maar ze konden erg vlot aan de slag wat erg fijn was. Tijdens de klus kwamen we erachter dat er nog iets bij moest komen. Werd helder uitgelegd en transpirant in de kosten.
  • Review door Boer, Zoetermeer
    Beoordeeld op 22 jan 2016
    Groepenkast aanpassen/vervangen en extra werkzaamheden
    Uitstekende ervaring met Duran en zijn team. Ze zijn zeer vriendelijk. Voordat er wat wordt aangepast bespreekt hij eerst de mogelijkheden en de wensen van de klant. Hij is flexibel en kundig. Ik kan hem zeker aan raden.
    Beoordeeld op 18 jan 2016
    Nieuwe groepenkast plaatsen
    Duran heeft bij ons een nieuwe groepenkast geplaatst. Hij heeft vlot en secuur werk geleverd, met helder overleg. Prima communicatie. In alle opzichten aan te raden!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bunnik
    Beoordeeld op 10 dec 2015
    Aanleggen perilexaansluting keuken + extra stopcontact in meterkast
    Duran heeft vakkundig en snel (met zijn 2 collega's werkt hij stevig door) een perilixaansluiting met bijbehorende kookgroep aangelegd. Meteen heeft hij mijn meterkast voorzien van wat extra stopcontacten. Als extra service heeft hij zonder meerprijs het bestaande stopcontact (waar geen spanning op leek te staan) in de meterkast even nagekeken en gerepareerd (het bleek een simpel schroefje wat moest worden aangedraaid). Ook controleert en toont hij de verrichte werkzaamheden direct na de klus om zich te verzekeren dat alles naar volle tevredenheid gedaan is.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Vleuten
    Beoordeeld op 8 dec 2015
    Stopcontact met aparte meter tbv opladen hybride auto
    Duran is een professionele vakman die eer uit zijn beroep haalt. De afgesproken werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd. Tevens kwam bij openen van de meterkast aan het licht dat een vorige "professional" het niet zo nauw nam met de voorschriften. Ook dit rommelwerk heeft hij netjes verholpen door tegen een meerprijs een extra aardlekschakelaar bij te plaatsen. Een aanrader.
  • Review door Chloé, Amersfoort
    Beoordeeld op 3 dec 2015
    Oude groepenkast installatie vervangen in 1955 woning
    Duran kwam samen met 2 collega's perfect op tijd en was binnen de afgesproken tijd (ongeveer. 2 uren) klaar. Hij heeft een kwaliteit A-merk product geïnstalleerd. Hij kwam erachter dat ik 3-fase (3 aardlek) ipv 2- fase installatie (waarop werd geoffreerd) maar heeft niet gepushed om een duurdere oplossing te kiezen. Uiteindelijk wel door mij gekozen. Alleen de extra materiaal kosten hiervoor werden in rekening gebracht. Duran was de hele tijd erg duidelijk over de werkzaamheden en de mogelijkheden. De factuur werd dezelfde dag per email gestuurd. Al in al ben ik erg tevreden. Duran is vriendelijk, duidelijk en professioneel. Een aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Koog aan de Zaan
    Beoordeeld op 17 okt 2015
    vervangen + bijplaatsen + aardlekschakelaar meterkast
    Bij ons is de meterkast vervangen. Van 4 groepen naar 8 groepen met twee aardlekschakelaars en hoofdschakelaar. Er is netjes gewerkt en de werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. Het werk zat iets tegen maar daar werd helemaal niet moeilijk over gedaan.
    (Bewerkt op 18 okt 2015)

Beste Janko, Bedankt voor je opdracht. Succes met verbouwing. Vriendelijke groeten, Duran Elektrotechnisch bedrijf

Reactie geplaatst 18 okt 2015
  • Review door Paul, Soesterberg
    Beoordeeld op 6 okt 2015
    Compleet nieuwe groepenkast pkaatsen
    Vriendelijke hardwerkende elektricien. Vlot en gezellig heeft hij netjes de klus geklaard voor de afgesproken prijs.
    (Bewerkt op 18 okt 2015)

Beste heer Pieket, Bedankt voor uw opdracht. Als u nog vragen heeft, dan hoor ik het graag. Hartelijk groeten, Duran

Reactie geplaatst 18 okt 2015