DSN isolatie

DSN isolatie beoordelingen (19)

• Review door Hermann, Dordrecht
    Beoordeeld op 4 jun 2021

Vloer isolatie: 32 m2

Nadat ik zelf door een ontstoken schouder de woonkamervloer vanuit de kruipruimte niet meer kon isoleren hebben zij op de klus gereageerd, na een kort telefoontje waren we het al snel eens. Binnen een paar dagen begonnen ze aan de klus en waren super snel klaar, waardoor de 'overlast' tot een minimum werd beperkt. Dit zijn échte vakmensen, die weten wat ze doen! Buiten dat zijn ze vriendelijk, behulpzaam en communiceren super. Werkelijk top gelopen! Bedankt Daan en Marcel
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Diemen
    Beoordeeld op 31 mei 2021

Vloer isolatie: 43 m2

Tijdens de intake gesprek kwam DSN isolatie heel professioneel en eerlijk over. Ze hebben duidelijk uitgelegd wat de opties waren en wat de voor/nadelen waren. Op de dag van de werkzaamheden werd er netjes gebeld dat ze iets later waren door de file. Ook een water leiding die begon te lekken na een kort stootje van hun werd netjes door hun opgepakt en gezorgd dat het werd opgelost. Al met al zeer tevreden over de installatie en communicatie.
  • Review door Irene, Tilburg
    Beoordeeld op 22 mei 2021

Vloer isolatie: 23 m2

Na aanvraag offerte snel contact. Communicatie goed. Klus kon snel worden gedaan. Fijn in de omgang, meedenken en goed werk geleverd.
  • Review door DJ, Diemen
    Beoordeeld op 9 mei 2021

Warmte isolatie: 41 m2; Gehele huis

Top kwaliteit geleverd. Snelle afspraak. Prettig in de omgang! Aanrader!!
    Beoordeeld op 13 apr 2021

Vloer isolatie: 45 m2

Best duur maar een goed werk geleverd
  • Review door Danny, Nijmegen
    Beoordeeld op 12 feb 2021

Vloer isolatie: 56 m2

Perfect uitgevoerd, zeer tevreden!
  • Review door Klant van DSN isolatie
    Beoordeeld op 1 feb 2021

Vloerisolatie PIF / Brink heteluchtverwarming

Een correctie op mijn eerdere review: Het aantal m3 gas dat ik in 2020 heb verbruikt moet zijn 1293 m3 ( en dus niet 1973 want dat was het gemiddelde verbruik vóórdat de isolatie werd aangebracht)
    (Bewerkt op 2 feb 2021)
  • Review door Edel
    Beoordeeld op 24 jan 2021

PIF isolatie vloer/Brink heteluchtverwarming

Mijn probleem was dat de kruipruimte soms net zo warm werd als de woning, doordat de kanalen onder de vloer waardoor de heteluchtverwarming liep, veel stralingswarmte afgaven en/of lekkages vertoonden. De oplossing bleek geen TONZON en evenmin korrels of schuim e.d. (nadelen minder effectief, slechts of niet te verwijderen). Hoewel ik twijfelde of PIF isolatie het probleem zou oplossen, het er toch maar op gewaagd en gelukkig met een geweldig resultaat! Daan heeft bij het aanbrengen van de PIF isolatie tegen de onderzijde van de begane grond vloer meteen de kanalen "ingepakt" met PIF isolatie, waardoor de ontsnappende warmte alleen nog maar de onderzijde van de vloer kan verwarmen en niet langer ook de kruipruimte. Het resultaat? Mijn vrijstaande woning uit 1980 verbruikte gemiddeld 1973 m3 per kalenderjaar over 2015 t/m 2018 (officiële cijfers van Greenchoice) 2019 heb ik hierin niet meegenomen, omdat in dat jaar de PIF isolatie is aangebracht). In het eerste volle kalenderjaar (2020) na de isolatie was het verbruik gedaald naar 1973 m3, dus een besparing van ruim 35 %! En dat in het Coronajaar, waarin we bijna altijd thuis waren. In al die jaren zijn er geen veranderingen geweest in koken/heet water voorziening e.d., dus dit is goed vergelijkbaar (alleen het weer kan enige invloed hebben gehad, dat heb ik buiten de berekening gelaten, omdat ik die invloed niet kan inschatten).
    (Bewerkt op 25 jan 2021)
  • Review door Kim van Loosbroek
    Beoordeeld op 17 jan 2021

Vloer&dak isolatie

Ik ben heel erg tevreden over de werkzaamheden die door Daan en z’n team verricht zijn. Fijne communicatie, hij denkt goed mee en heeft ook direct alle benodigde papieren voor de subsidie naar me gemaild. Echt een aanrader!
    (Bewerkt op 18 jan 2021)