Bekijk alle vakmensen

DSN isolatie

Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
Bekijk reviews
Gevestigd in Oss
Kom in contact

Goed om te weten

 • Geverifieërd door Werkspot
 • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroepen

 • Isolatiebedrijf
 • Vloerspecialist
 • Klusbedrijf
 • Dakspecialist

Bedrijfsomschrijving

KvK nummer - 80513328

Bij DSN isolatie staat kwaliteit voorop. Onze ervaren monteurs zullen per woning/situatie bepalen welke isolatie methode het beste toegepast kan worden. Elke woning is anders, daarom komen wij graag bij u langs om de situatie te bekijken en ontvangt u een offerte op maat. Wij werken met PIF isolatie. PIF isolatie is een folie die stilstaande lucht in luchtkamers met een aluminium coating combineert. Hierdoor ontstaat een uniek isolatiemateriaal dat het gehele warmteverlies van de woning isoleert. Ondanks een geringe dikte wordt een zeer hoge isolatiewaarde behaald. Doordat PIF isolatie vochtwerend is wordt de vloer tevens beschermd tegen vocht. PIF isolatie is leverbaar in diverse diktes; afhankelijk van de gewenste Rc waarde en ruimte die beschikbaar is om de isolatie aan te brengen. Om de levensduur van de folie te blijven garanderen wordt het aluminium bij PIF Isolatie beschermd door extra luchtkamers. Hierdoor blijft het aluminium beschermt, kan hij niet verouderen en blijft het aluminium de warmtestraling weerkaatsen. DSN isolatie is PIF Certified installateur. Wij werken volledig volgens de voorschriften. Dit biedt u 15 jaar garantie op uw isolatie. Tevens nemen wij ook renovatie werkzaamheden aan, zoals; dak onderhoud, sloopwerkzaamheden, afwerken van ruimtes, keukens, Badkamers etc. Voor meer informatie of een offerte op afstand ga naar www.DSN-isolatie.

Portfolio

Reviews (12)

 • Vloer isolatie: 18 m²
  raadt vakman aan
  Heemstede
  Jan Willem Bouma
 • Vloer isolatie: 36 m2
  raadt vakman aan
  De opdracht werd voorspoedig uitgevoerd volgens afspraak. In 1 ochtend alles goed uitgevoerd. Prijs/ kwaliteit verhouding was ook prima! Zee…
  Lees meer
  Amersfoort
  duncan van dijk
 • Vloer isolatie: 50 m2
  raadt vakman aan
  Uitstekende dienstverlening. Tonen interesse, denken mee met uw situatie, zijn flexibel en werken erg vlot. Een aanrader dus!
  Hengelo
Bekijk alle reviews