De Raad Glas

De Raad Glas beoordelingen (529)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Rijswijk
    Beoordeeld op 9 jul 2010
    Vervangen enkel glas voor dubbelglas
    Ik heb mijn enkele glas laten vervangen voor dubbel glas, door de Raad Glas. Ik ben zeer tevreden het is een echte vakman met passie voor zijn werk. Ik zou hem bij mijn kennisen aanbevelen !!! Groet Wijnand
    Beoordeeld op 28 jun 2010
    vervangen enkel door dubbel glas
    Klantvriendelijk, op korte termijn beschikbaar en netjes werk afgeleverd. Zeer tevreden en echt een aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Tilburg
    Beoordeeld op 2 jun 2010
    Vervangen enkelglas door HR++ (15 m2, 26 ramen, 4 appartementen BG...
    Met 3 buren voor het eerst een klus op Werkspot gezet. Toen Patrick langskwam viel onze keuze al snel op hem. Dit is een vakman die zijn werk goed wil doen en daar plezier in heeft. Patrick en zijn collega’s vormen een goed op elkaar in gespeeld team en doen nauwkeurig en professioneel hun werk. Hij kon ook nog snel een goede timmerman regelen die eveneens prettig en klantvriendelijk te werk ging. Voor zover ik het kan beoordelen gebruikt hij ook uitsluitend goede materialen; Duco ventilatieroosters, dubbel gegronde glaslatten, rvs glaslatnieten etc.. Zet daarnaast nog eens zijn scherpe prijs en vlotte subsidie afhandeling. Wij zouden hem zo weer een glasklus gunnen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zuidland
    Beoordeeld op 2 jun 2010
    Vervangen lek raam
    Komt afspraken (zowel meten als plaatsen) stipt na. Prima bereikbaar, reageert snel op telefoon en mail. Werk vakkundig uitgevoerd voor een mooie prijs. Aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag
    Beoordeeld op 31 mei 2010
    Dubbel glas plaatsen, begane grond
    Betrouwbaar, op tijd en helemaal volgens budgetafspraak. We zijn heel blij met het geleverde dubbel glas.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Maassluis
    Beoordeeld op 31 mei 2010
    Raam is lek en houtrot onderin kozijn
    Goed werk afgeleverd. Denk eraan dat na het plaatsen van een nieuwe ruit ook geschilderd moet worden. Dit was niet aangegeven van te voren. Oorspronkelijke latjes kunnen vaak niet worden hergebruikt. Verder zijn het echt vakmensen.

Onze excuses dat wij niet hebben aangegeven dat er na het plaatsen van glas geschilderd moet worden. Dit is namelijk altijd nodig. Als wij de oude glaslatten niet zouden vervangen, zou er ook geschilderd moeten worden. Bedankt voor uw opdracht en uw referentie.

Reactie geplaatst 31 mei 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leiden
    Beoordeeld op 18 mei 2010
    Het leveren en zetten van 8 dubbel glas raampjes in een dakapel
    De werkzaamheden zijn geheel naar wens en tevredenheid uitgevoerd. De manier van werken is professioneel, beheerst en er wordt meegedacht met de klant. Voor herhaling vatbaar en aan te raden voor anderen.