De Raad Glas

De Raad Glas beoordelingen (529)

• Review door Leonie, De Lier
    Beoordeeld op 20 jun 2011
    Dubbel glas plaatsen Rotterdam
    Ik ben zéér tevreden over het werk dat de mannen hebben afgeleverd. Er werd al bij de offerte meegedacht over wat handiger/goedkoper zou zijn. Ook heb ik een luid en duidelijke (en goede!) offerte zonder kleine lettertjes gekregen. Het werk was al in 1 dag geklaard. Ze waren ook zeker niet de moeilijkste om een haakje of uitzetijzertje in een raam te bevestigen. Als ik weer een glasklusje heb, dan weet ik jullie te vinden!
  • Review door Jasper, Rotterdam
    Beoordeeld op 18 jun 2011
    Dubbelglas HR+ in bestaande houten kozijnen
    De Raad Glas heeft prima werk afgeleverd. Patrick kon zelf het werk niet uitvoeren, en heeft toen collega's ingeschakeld die op 1 dag al het glas vervangen hebben. Ze werkten door tot het klaar was (langer dan verwacht), dat was top!
  • Review door Jurjen, Amsterdam
    Beoordeeld op 16 jun 2011
    Verwijderen aluminium schuifpui te Amsterdam
    Precies op de afgesproken tijd arriveerde Patrick samen met een collega. Een enorme schuifwand (vier schuifdeuren en vier vaste panelen) moest worden verwijderd en afgevoerd. In minder dan anderhalf uur was deze klus geklaard op een voortreffelijke manier. Beiden gingen uiterst vakkundig en behoedzaam te werk. Gelet werd op de nog aanwezige laminaatvloer en het meubilair. Alles werd ook heel netjes afgevoerd. Wij zijn best wel kritisch; deze mannen doen hun werk voortreffelijk. Wij zijn heel tevreden en kunnen deze vakman van harte bij iedereen aanbevelen.
  • Review door Arjen, Heemstede
    Beoordeeld op 9 jun 2011
    Twee klapdeuren dubbelglas
    Patrick heeft de twee ramen vakkundig en in anderhalf uur gemonteerd. Alles is netjes achtergelaten. Top! Bedankt voor je service en de snelle antwoorden op de mailtjes/telefoontjes.
  • Review door Junior, Den Haag
    Beoordeeld op 7 jun 2011
    2 ruiten leveren en plaatsen in appartement
    Alles is verlopen volgens gemaakte afspraken. De werkzaamheden zijn netjes en zeer snel uitgevoerd. Voor de evt. volgende klus binnen dit vakgebied, zal ik deze vakman zeker weer raadplegen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Koudekerk aan den Rijn
    Beoordeeld op 5 jun 2011
    vervangen twee ruiten
    Opdracht om twee ruiten te vervangen is volgens plan en tot mijn grote tevredenheid uitgevoerd; met goede prijs/prestatie. Ook bij tegenvaller meegewerkt om de vervanging van de dorpel te realiseren.
  • Review door Willem, Rotterdam
    Beoordeeld op 31 mei 2011
    Deur berging gaat niet meer open
    Flexibel om een afspraak mee te maken, goed meegedacht en gehandeld naar bevind van zaken. Ik ben zeer tevreden.
  • Review door Johan, IJsselstein
    Beoordeeld op 26 mei 2011
    Vervangen van 5 ramen door Hr++ glas met een ventilatierooster
    Uieindelijk 6 ramen laten plaatsen inclusief rooster. Afspraken werden netjes nagekomen en tijdens het inmeten dacht Patrick mee bij het maken van een aantal keuzes. Één van de roosters bleek beschadigd, maar er werd direct geregeld dat er vervanging zou worden bezorgd. Patrick is een vakman en een prettig persoon om over de vloer te hebben. Als ik weer glaswerk heb bel ik hem direct en ik kan hem iedereen aanbevelen.
  • Review door Vincent, Bleiswijk
    Beoordeeld op 25 mei 2011
    Bestaand dubbelglas vervangen.
    De ruit is inmiddels 3 weken geleden door Patrick de Raad vervangen. Patrick de Raad is netjes alle afspraken nagekomen en werkt netjes voor een voor mij, goede, eerlijke en concurrerende prijs. Als ik weer een klus heb zou ik bij De Raad Glas weer een prijs opvragen of bij een ander aan bevelen.