De Raad Glas

De Raad Glas beoordelingen (529)

• Review door Maikel, Rotterdam
    Beoordeeld op 6 okt 2013
    Glas vervangen voordeur en schuur
    Goed werk geleverd tegen een scherpe prijs. Ben heel tevreden met het resultaat!
  • Review door Jan, Vught
    Beoordeeld op 25 sep 2013
    Vervangen van enkel glas door HR++ glas
    Uitstekende communicatie over planning die perfect werd nagekomen. Plaatsen van het glas ging zeer deskundig. Prima kwaliteit voor een goede prijs. Vriendelijke vakmensen die ook nog eens alles keurig hebben opgeruimd. We zijn zeer tevreden! Echt een aanrader.
  • Review door Jacques, Rotterdam
    Beoordeeld op 23 sep 2013
    vervangen dubbelglas
    Raam dubbelglas vervangen. Snelle reactie, en korte levertijd afgesproken. Vriendelijke vent, vriendelijke prijs en opdracht prima uitgevoerd. Kwam bij het plaatsen van het raam nog wat slechte glaslatjes tegen en heeft die meteen even vervangen. Aanrader !
  • Review door Matthew, Dordrecht
    Beoordeeld op 21 sep 2013
    Schuifpui ruit vervangen
    Hele goede snelle service voor kwaliteit! Gewoon helemaal top!
    Beoordeeld op 13 sep 2013
    Beoordeeld op 4 sep 2013
    Vervangen van lek dubbelglas
    Afspraken zijn goed nagekomen, plaatsing ging vlot en netjes. Zeker een aanrader.
  • Review door Ivo, Maasland
    Beoordeeld op 2 sep 2013
    verganging glas in voordeur
    Snelle en goede levering van het glas met nette afwerking!! Top klusje. Aanrader!!!
  • Review door Bas, Rotterdam
    Beoordeeld op 23 aug 2013
    Vervangen dubbelglas in bestaand kozijn
    Keurig werk geleverd. Kwam met goede voorstellen en kwaliteit/prijsverhouding is prima. Kan De Raad Glas zeker aanbevelen. Als we in de toekomst nog glas te vervangen hebben nemen we zeker weer contact op.
  • Review door Rik, Zoeterwoude
    Beoordeeld op 11 aug 2013
    Dubbelglas raam verwijderen en terug plaatsen 1ste etage
    Super geregeld! Hij stond gelijk de volgende dag (zaterdag) om 9.00 voor onze deur en had binnen no time de ruit er in zijn eentje uit en heeft ons daarna geholpen met het bad door het raam heen te tillen. Hierna was de klus ook zo geklaard want binnen no time zat het glas er weer netjes (en heel!) in. Super (snelle) service en een aardige man. Zeker een aanrader.
  • Review door Marijke, Utrecht
    Beoordeeld op 14 jul 2013
    Glaszetter geozcht
    Super vakman, snel en goeie afwerking bedankt !