Alles volgens afspraak, goede prijs en vakkundig werk.
Ook een goed idee om de brievenbus te verplaatsen om zo een goed geheel te krijgen.
Aanrader, ik weet de Raad de volgende keer zeker weer te vinden.
Snelle en duidelijke offerte, met een goede prijs.
Makkelijk contact met De Raad Glas, snel antwoord bij vragen en flexibel in het maken van een afspraak.
Goed werk geleverd. Alles is naar alle tevredenheid uitgevoerd.
Niets dan lof voor deze vakman die ik iedereen kan aanraden. Heeft van begin tot eind uitstekend werk en service geleverd.
Los van het geleverde werk was ik er persoonlijk bijzonder over te spreken dat ik als klant echt serieus werd genomen. Van te voren wordt er duidelijk geïnformeerd over de opties en besparingen die je als klant zelf kan doen. Tijdens de werkzaamheden werden alle vragen of relevante bijkomstigheden geduldig en vriendelijk uitgelegd en was er een duidelijke instelling om zorgvuldig en duurzaam werk af te leveren.
Zeer snel gereageerd en de moeite genomen om e.e.a. op locatie op te nemen. Flexibel in het maken van afspraken, afspraken ook keurig nagekomen. Prettige vriendelijke vakman. Zonder enige twijfel een aanbeveling waard.
Zeer tevreden over de levering en plaatsing van mijn dubbel glas door De Raad glas.
- Zeer goed bereikbaar per mail en telefoon, flexibel maar stipt in het maken van afspraken
- Schoon en netjes gewerkt
- Liefde voor het vak, legt graag uit en denkt mee om tot een goed en mooi eindresultaat te komen.
Verdiend nog steeds zijn titel vakman glaszetten van het Jaar.