De Raad Glas

De Raad Glas beoordelingen (529)

Beoordeeld op 21 feb 2015
    Ruit vervangen 1,857 x 2,296
    echte vakman! ruit zat er snel in. Ook prettig in de omgangsvorm.
  • Review door Martijn, Rotterdam
    Beoordeeld op 11 feb 2015
    2 enkelglas ramen vervangen door dubbelglas.
    Maakt zijn titel als Werkspotter van het jaar 2014 waar. Snelle reactie op mails, scherpe offerte en snel uitgevoerd. Plaatsing op zaterdag en netjes de rommel opgeruimd na afloop, ook buiten.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hendrik-Ido-Ambacht
    Beoordeeld op 28 jan 2015
    4 kamers voorzien van dubbelglas
    Betrouwbare vakman! Komt zijn afspraken meer dan na, denkt mee over wat er gedaan moet worden. Was netjes op tijd aanwezig en ging gelijk aan de slag. Is bijna een dag bezig geweest en resultaat mag er zeker zijn! We zijn er blij mee en als we iets of iemand weten die zijn ramen moet vervangen dan raden we hem zeker aan!
  • Review door Michael, Amsterdam
    Beoordeeld op 19 jan 2015
    Raam vervangen
    Goede service, duidelijke communicatie en uitstekend werk geleverd.
    Beoordeeld op 6 jan 2015
    Lek raam vervangen ong 134 x 158 begane grond
    Prettige glaszetter die heel snel werkt. Was binnen een uur klaar met de klus. Zal hem zeker aanbevelen. Gaf goed advies over hr of gewoon dubbel glas (heeft verschillende tint). En kon flexibel zijn toen wij in de kraamtijd de afspraak toch wilden uitstellen.
  • Review door P., Den Bosch
    Beoordeeld op 6 jan 2015
    4 serre ramen vervangen
    Uitstekend uitgevoerd. We hadden al eerder met Patrick de Raad een klus gedaan voor het vervangen van ramen en dat was goed bevallen, en nu weer. Opdracht keurig uitgevoerd en we zijn heel tevreden met het resultaat. Hij houd zich goed aan de afspraken en doet niet moeilijk, heeft ons uiteindelijk ook met een ander klusje (kitten keuken achterwand) kosteloos geholpen. Opdracht ook binnen geplande tijd uitgevoerd. Was niet de goedkoopste aanbieder maar was ook niet veel duurder en dan is de keus snel gemaakt. Kortom, we kunnen hem aanbevelen