De Groepenkastspecialist Leo Boekholt.

De Groepenkastspecialist Leo Boekholt. beoordelingen (716)

• Review door Mirte, Utrecht
    Beoordeeld op 11 jun 2015

Hotelschakeling repareren

Vriendelijk, betrouwbaar. Komt stipt op tijd of belt netjes. Klusje is geheel conform afspraak en snel gedaan.
  • Review door Joyce, Rotterdam
    Beoordeeld op 10 jun 2015

nieuwe groepenkast plaatsen

Al enige tijd geleden geweest voor het plaatsen van een stoppenkast. Ik ben zeer tevreden over de communicatie, uitvoering en het prijskaartje daarbij. Leo was daarbij ook zo gewillig om alle nieuwsgierige vragen over elektra uit te leggen. Dankjewel!
  • Review door Rick, Den Haag
    Beoordeeld op 10 jun 2015

Aanleggen contactdoos 220v in stoppenkast

Zeer aardige en capabele vakman. Gaf meer service dan ik had verwacht (dacht dat kosten voor plaatsen was maar het was dus incl materiaal). Leo dankjewel!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Dordrecht
    Beoordeeld op 5 jun 2015

Vervangen groepenkast

Wat een ontzettende lieve man is Leo. Niks is teveel gevraagd en hij blijft maar door gaan. In eerste instantie lazen wij alle reviews en waren we wat sceptisch, want het waren en zo veel en allemaal zo positief. Dat kon niet kloppen. Maar het klopt wel, Leo is een topper!
  • Review door Ruben, Bunnik
    Beoordeeld op 31 mei 2015

Plaatsen nieuwe groepenkast + gemeente stop upgrade

Top gedaan. Nette prijs, goed werk. Leo is zelfs gratis nog een keer teruggekomen. Ik had zelf niet alles klaar gezet zoals ik beloofd had. Toen ik alles klaar had (leidingen trekken e.d.) heeft hij het afgemaakt zonder extra kosten.
  • Review door Rene, Barendrecht
    Beoordeeld op 29 mei 2015

Uitbreiden groepen en aansluiten wasmachine/droger/vaatwasser op ap...

De opdracht is prima uitgevoerd. Alles volgens afspraak, voor de afgesproken prijs (met wat extra werkzaamheden bij de prijs inbegrepen) en netjes en vakkundig uitgevoerd.
  • Review door Hans, Den Haag
    Beoordeeld op 23 mei 2015

Groepenkast vervangen

Leo van Boekholt is echt super, hele dikke 10!! Hij was strikt optijd en denkt met de klant mee een echte vakman. Heeft naast het plaatsen van de groepenkast voor dezelfde prijs ook nog twee extra randaarde draden getrokken en een extra stopkontact naast de groepenkast geplaatst. Ik kan Leo echt van harte aanbevelen aan iedereen. Leo langs deze weg nogmaals dank voor de uitgevoerde werkzaamheden. Wij zijn dik tevreden. Vriendelijke groet, Hans de Vries
  • Review door hugo, Tilburg
    Beoordeeld op 20 mei 2015

groepenkast vervangen

Leo is een zeer vriendelijke en hulpvaardige man. Weet waar hij mee bezig is, werkt snel en accuraat. Aanbeveling voor iedereen, Goede prijs/kwaliteit! Leo bedankt!
  • Review door Marco, Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 18 mei 2015

Drie fase krachtstroom

Super geholpen met het verzwaren van de meterkast naar drie fasenstroom. Snel, vakkundig en betrouwbaar.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer
    Beoordeeld op 9 mei 2015

plaatsen WCD in de meterkast

Prima vakman. rustige en nette man die zijn afspraken nakomt.