Dakspecialist De Arend

Dakspecialist De Arend beoordelingen (634)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Tilburg
    Beoordeeld op 25 nov 2022
    Schoorsteen plaatsen: 8 m hoog
    Carlo is komen kijken en heeft de klus meteen aangenomen en is aan de slag gegaan. Samen met zijn collega heeft hij de dakgoot opnieuw voorzien van een coating en de kapotte voegen in de schoorsteen dichtgemaakt. Dit alles heel snel. Mijn lekkages moeten nu verholpen zijn. Carlo is een erg warme vriendelijike man en reageert super snel.
  • Review door Niels, Utrecht
    Beoordeeld op 23 nov 2022
    Dak of dakgoot repareren: Dak; Daklood
    Carlo kon meteen de volgende dag langskomen voor een vrijblijvend advies/offerte. Zijn advies was eerlijk en zijn prijs ook. Daarna werkzaamheden meteen naar tevredenheid uitgevoerd. Communicatie is ook helder en duidelijk. Echte vakmensen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Arnhem
    Beoordeeld op 22 nov 2022
    Dak of dakgoot repareren: 1 m²; Dak; Reparaties
    De mannen van Duo hebben vandaag bij mij uitstekend werk verricht. Oorspronkelijke opdracht was het vervangen van 2 dakpannen wat correct gedaan is maar hiernaast kwamen ze ook gelijk met een zeer interessant aanbod om gelijk de nokvorsten te renoveren (waarvan we wisten dat dit ook moest gebeuren). Dit ook gelijk gedaan en zeer tevreden. Kort samengevat: vriendelijk, denkt mee met de klant, afspraken worden nagekomen, scherp geprijsd en uitstekend werk verricht.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Wadenoijen
    Beoordeeld op 21 nov 2022
    Dak of dakgoot repareren: 1 m²; Dakgoten; Regulier onderhoud
    Het snelle contact, snelle afhandeling en de vrijblijvende adviezen maken dat als ik weer een klus heb, deze weer laat doen door DUO. Bedankt voor de snelle service!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Bosch
    Beoordeeld op 21 nov 2022
    Dak of dakgoot repareren: 1 m²; Dakgoten; Reparaties
    Carlo was snel en duidelijk in de communicatie. Goede afspraken mee gemaakt. Heeft de klus vakkundig afgerond.
  • Review door maarten jongmans, Helenaveen
    Beoordeeld op 18 nov 2022
    Schoorsteen plaatsen: 7 m hoog
    Carlo en zijn team hebben uitstekend werk geleverd. De schoorsteen is bijgevoegd en het rookkanaal is aangebracht. Alles binnen de afgesproken termijn en op de datum dat het is afgesproken.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Tilburg
    Beoordeeld op 18 nov 2022
    Dak of dakgoot repareren: Dakgoten; Reparaties
    Erg tevreden. Nederlands and English speaking! Snel reactie en in no time bij mij op de stoep. Eerste kijken wat er aan de hand was en daarna eerlijk prijs afgesproken. Dakgoten en schoorstenen meteen gerepareerd. (met garantie!!) Vriendelijk en niet opdringerig. Voelde me (als een vrouw alleen) op mijn gemak. Zeker een aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Dorst
    Beoordeeld op 12 nov 2022
    Schoorsteen vegen: 1 A 2x per jaar
    Vriendelijke mensen, besteden tijd aan overige belangrijke zaken en komen eerlijk over. Schoorsteenveger geveegd en advies gekregen ivm slechte trek. Top!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nederasselt
    Beoordeeld op 12 nov 2022
    Schoorsteen plaatsen: 7 m hoog
    Klus: schoorsteen voegen en impregneren. Het zijn vriendelijke mensen, ze hebben goed werk geleverd en snelle service!
  • Review door Patrick, Son en Breugel
    Beoordeeld op 10 nov 2022
    Schoorsteen vegen: 1x per jaar
    Heel erg tevreden. Schoorsteen geveegd, en zoals vooraf besproken wilde ik de trek van het rookkanaal verbeteren. Goed advies gekregen en hij had de spullen al vooraf en vrijblijvend mee genomen zodat het meteen gemaakt kon worden. Reageert verder snel op mijn berichten en was perfect op tijd op de gemaakte afspraak. Zeker een aanrader.