Dakspecialist De Arend

Dakspecialist De Arend beoordelingen (657)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Vught
    Beoordeeld op 14 jan 2023

Dak of dakgoot repareren: 6 m²; Dakgoten; Reparaties

Prima vent, die Carlo. Kwam zijn afspraken qua tijd na, klaarde de klus, in de volle regen, met veel positieve energie. + 5 jaar garantie erbij. Laat het maar regenen nu. Carlo kwam niet alleen, dus ook de complimenten aan zijn collega.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Langeweg
    Beoordeeld op 11 jan 2023

Dak of dakgoot repareren: Dak; Reparaties

Dakwerkzaamheden , reageerden snel , kwam afspraken na, verricht goed werk.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwijndrecht
    Beoordeeld op 7 jan 2023

Schoorsteen plaatsen: 13 m hoog

Snel gereageerd, tot in het donker doorgewerkt om de klus gelijk af te ronden. Goede ervaring aan over gehouden.
  • Review door J.J., Tiel
    Beoordeeld op 4 jan 2023

Schoorsteen renoveren: 10 m hoog

Snelle reactie, na inspectie direct begonnen. Vakkundige, vriendelijke mannen. Niet meer gedaan dan nodig was.
  • Review door P.J., Ede
    Beoordeeld op 4 jan 2023

Schoonmaak dak: Puntdak; Eén verdieping

Dakgoten waren een paar maanden geleden 'schoongemaakt' door een ander bedrijf ... 'Dakspecialist De Arend' heeft het werk nu een stuk beter gedaan dan hun collega's.... zeg maar goed. We zijn tevreden
  • Review door Jeroen, Vleuten
    Beoordeeld op 3 jan 2023

Dak of dakgoot repareren: Schoorsteenlood; Reparaties

Prima ervaring. Aardige gasten en een super snelle afhandeling. Of de reparatie gelukt is kan ik pas zien tijdens de volgende hoosbui, maar mocht er nog wat zijn dan kan ik contact opnemen. Top dus en een zekere aanbeveling!
  • Review door Jefta, Eindhoven
    Beoordeeld op 2 jan 2023

Schoonmaak dak: Puntdak; Twee of meer verdiepingen

Snel op locatie, klus snel uitgevoerd en erg tevreden.
  • Review door Mark Sherlock, Breda
    Beoordeeld op 2 jan 2023

Dakdoorvoer: Bestaand doorvoerkanaal repareren

Ik ben zeer tevreden over de service van De Arend. Communicatie was erg snel en duidelijk, en we maakten snel een afspraak. De opdracht is nu afgerond en ik ben erg blij met het resultaat. Bedankt De Arend!
  • Review door Serina, Tilburg
    Beoordeeld op 31 dec 2022

Dak of dakgoot repareren: 9 m²; Dak; Reparaties

We hadden op oudjaarsdag een lekkage in onze aanbouw, klus op Werkspot gezet en echt binnen 2 minuten een reactie! Binnen het uur was het gerepareerd, wel wat prijzig maar wel een supersnelle service en dat zo op het einde van het jaar👍 Vriendelijke medewerkers en vooral razendsnel geholpen wat met een lekkage die echt drupt toch echt wel heel wensend is 🙂
  • Review door Kirsten, Maarheeze
    Beoordeeld op 28 dec 2022

Schoorsteen reparatie 8 m hoog

Ging om verhelpen geuroverlast. Snel afspraak kunnen maken en probleem is nu verholpen, heel fijn!