Dakspecialist De Arend

Dakspecialist De Arend beoordelingen (634)

• Review door Barro, Druten
    Beoordeeld op 18 jan 2023
    Schoorsteen plaatsen: 8 m hoog
    Een snelle reactie, na het plaatsen van de klus op werkspot. Carlo kon ook snel langskomen en na een korte inspectie de werkzaamheden gelijk kunnen uitvoeren. Blij met het resultaat.
  • Review door Ben van ooijen, Alphen, Gelderland
    Beoordeeld op 18 jan 2023
    Schoorsteen plaatsen: 7 m hoog
    Twee vriendelijke, goed doorwerkende mannen Carlo en Boy hebben de klus geklaard. Renovatie van 2 schoorstenen. Vakkundig gemaakt. Deels opnieuw voegen, deels nieuw lood en geïmpregneerd en een losse hoeksteen vastgemaakt. Mijn complimenten. Mocht er nog iets zijn, kom ik beslist bij hun terug.
  • Review door Jeroen, Eindhoven
    Dak of dakgoot repareren: Dak; Reparaties
    Snelle reactie, ze kwamen snel langs om te kijken en hebben het direct gemaakt.
  • Review door Lisa, Elst, Utrecht
    Dak of dakgoot repareren: 20 m²; Dak; Reparaties
    Erg snel gereageerd, duidelijke, eerlijke afspraken. Snel en goed werk afgeleverd. Zeker aan te bevelen.
  • Review door Lotte, Zwijndrecht
    Dak of dakgoot repareren: Dakgoten; Reparaties
    Carlo kon ons gelijk de volgende dag helpen met onze lekkage in de goot van het dak. Eerst hebben ze vrijblijvend gekeken, en daarna afspraak gemaakt over de kosten. Hier gaven ze aan dat het lood bij de overkapping van onze voordeur ook aan vervanging toe is. Hier was ik zelf ook van op de hoogte dat dit vervangen moest worden. Heel fijn dat iemand verder kijkt dan alleen de reparatie waar je in eerste instantie voor heb gebeld. Hier had ik zelf niet gelijk aan gedacht. Wij gingen akkoord met de kosten en ze gingen gelijk te werk. Carlo liet voor en na foto's zien van hoe ze het gerepareerd hebben met uitleg erbij. Dit is heel fijn want zelf klim je niet zo snel op zo'n hoge ladder. Wij zijn uitermate tevreden over de werkzaamheden, en heel blij dat de lekkage is opgelost! Met daarbij het stuk lood bij de voordeur. Als wij nog een keer een lekkage of iets hebben, weten wij Carlo te bereiken. Heel erg bedankt!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Oss
    Beoordeeld op 16 jan 2023
    Dak of dakgoot repareren: Dak; Reparaties
    Fijne en transparante communicatie. Hadden al snel een afspraak en na inspectie is direct de klus geklaard. Ziet er heel netjes uit. Niet persé goedkoop maar blij met de service!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Vught
    Beoordeeld op 14 jan 2023
    Dak of dakgoot repareren: 6 m²; Dakgoten; Reparaties
    Prima vent, die Carlo. Kwam zijn afspraken qua tijd na, klaarde de klus, in de volle regen, met veel positieve energie. + 5 jaar garantie erbij. Laat het maar regenen nu. Carlo kwam niet alleen, dus ook de complimenten aan zijn collega.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Langeweg
    Beoordeeld op 11 jan 2023
    Dak of dakgoot repareren: Dak; Reparaties
    Dakwerkzaamheden , reageerden snel , kwam afspraken na, verricht goed werk.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwijndrecht
    Beoordeeld op 7 jan 2023
    Schoorsteen plaatsen: 13 m hoog
    Snel gereageerd, tot in het donker doorgewerkt om de klus gelijk af te ronden. Goede ervaring aan over gehouden.