Dakspecialist De Arend

Dakspecialist De Arend beoordelingen (634)

• Review door Ad Leijten , Tilburg
    Beoordeeld op 23 okt 2023
    Dak of dakgoot repareren: Dakterras; Reparaties
    De start was prima, snelle reactie en de afspraak was dat het een oriënterend contact zou zijn. De dakspecialist, Carlo is vriendelijk, legt de problematiek goed uit en heeft oplossingen die zouden kunnen helpen zonder dat hij je het gevoel geeft dat hij misleidt. Zijn uitleg is duidelijk en begrijpelijk. Bovendien is hij open in wat hij zou kunnen doen om het probleem te verhelpen. Hij is ook eerlijk in zijn opties en laat je vrij je eigen keuze te maken. Dus in hooofdpunten: Vriendelijk, snelle reactie, open in zijn communicatie, verstand van zaken, en niet leidend in zijn voordeel. Een prettig contact met een plezierige klusspecialist. Een aanrader bij lekkende problemen. Ad Leijten
  • Review door Hans, Breda
    Beoordeeld op 21 okt 2023
    Dak of dakgoot repareren: 1 m²; Dak; Dakpannen goed leggen
    Carlo heeft meteen gereageerd en direct actie ondernomen. Reparatie is naar tevredenheid verricht en prettig te weten dat hij met een goede garantie werkt. Mocht ik in de toekomst nog een dergelijke klus hebben dan zal ik hem zeker contacten. Zeer aan te bevelen.
  • Review door Chanel, Bladel
    Beoordeeld op 20 okt 2023
    Dak of dakgoot repareren: Dakgoten; Reparaties
    We zijn heel blij met de service van Carlo! Het regenwater liep bij ons naar binnen, nadat we meerder dakdekkers hadden benaderd zonder reactie had ik een opdracht op Werkspot gezet. Binnen een kwartier belde Carlo al om een afspraak in te plannen die gelijk de volgende dag kon. Voor een betaalbaar bedrag had Carlo ons probleem binnen 30 minuten verholpen. Schijnbaar hadden vorige aan-de-deur-dakgoot-schoonmakers met opzet onze dakgoot vernield. Carlo heeft ons hier na het opknappen nog wat kennis over bijgeleerd. Al met al tevreden en een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Waalwijk
    Beoordeeld op 13 okt 2023
    Dak of dakgoot repareren: Dak; Reparaties
    Carlo heeft snelle service gecombineerd met goed advies over het door hem geconstateerde achterstallige ondehoud (gaten tussen dakpannen, gaten tussen lood en dakpannen bij dakdoorvoer CV, lekkende naden dakgoot en scheuren in lood bij dak van aanbouw). Hij heeft alle geconstateerde gebreken in goed overleg gerepareerd. Ik ben vooralsnog tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Oss
    Beoordeeld op 6 okt 2023
    Dak of dakgoot repareren: Dakgoten; Reparaties
    Opdracht voor lekkende dakgoot aan de voorzijde van ons huis. Reageerde erg snel en kon de volgende dag al (vrijblijvend) langskomen om te komen kijken. Na advies direct een prijs overeengekomen en kon direct aan de slag. Klus netjes en snel uitgevoerd. Verder erg vriendelijk.
  • Review door Daan, Gorinchem
    Beoordeeld op 5 okt 2023
    Dak of dakgoot repareren: Dakgoten; Reparaties
    Carlo nam snel contact op en op basis van de info en foto gaf hij een prijsopgave. De volgende dag was hij er al om de reparatie uit te voeren! Bleek bij de inspectie dat het veel meer werk was dan hij op basis van de foto had opgegeven en hij gaf direct een advies over de meerwerkzaamheden. Hij bood zelfs aan een gratis noodreparatie te maken om na te denken over de nieuwe werkzaamheden en prijs. Omdat zijn advies en manier van communiceren zo fijn is de werkzaamheden direct laten uitvoeren wat hij heel netjes, zorgvuldig en vakkundig heeft gedaan! Mocht ik ooit nog iets op of aan het dak hebben neem ik zeker contact met Carlo op!
  • Review door Joost, Breda
    Beoordeeld op 30 sep 2023
    Dak of dakgoot repareren: 12 m²; Dakgoten; Reparaties
    Kwam op een zaterdag eigenlijk alleen om te kijken maar heeft de lekkage direct verholpen. Overlegd alles netje en maakt veel foto’s ter verduidelijking. Erg prettige kerel!
  • Review door Gevork Asaturyan, Eindhoven
    Beoordeeld op 24 sep 2023
    Dak of dakgoot repareren: 4 m²; Dakgoten; Reparaties
    Carlo, is een hele goede en dakspecialist. Hij heeft mijn daklekkage snel en zeer vakkundig gerepareerd en het probleem verlopen. Hartelijk dank Carlo.