Dakrenovatie Westra

Dakrenovatie Westra beoordelingen (95)

• Review door Michiel, Utrecht
    Beoordeeld op 30 aug 2020
    Dakrenovatie: Dakpannen of dakbalken vervangen; Puntdak
    Wat een prettige dakwerkers om over de vloer te hebben. Vriendelijke harde werkers die tevreden zijn met een kop koffie en een stroompunt. Wat kleine schades ontstaan door wat vallend puin maar dit is meer dan prima opgelost. Het eindresultaat lag er in 2 1/2e dag en is prachtig geworden. Ik zou Weststra van harte aanbelelen. Jongens, bedankt en ik hoop dat jullie genoten hebben van het Utrechtse biertje!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Vlaardingen
    Beoordeeld op 21 jun 2020
    Dakrenovatie: Dakpannen of dakbalken vervangen; Puntdak
    Dankzij Dakrenovatie Westra ziet ons 100 jaar oude huis er weer als nieuw uit. Ik ben erg te spreken over de kwaliteit van het werk, de kennis van zaken en de prettige punctuele communicatie. Echt een aanrader in de omgeving Rotterdam/Vlaardingen!
  • Review door Henk, Steenwijk
    Beoordeeld op 28 mei 2020
    Dakrenovatie: 80 m2; Dak vervangen; Puntdak
    Compleet dak zo rond de 90m2 nieuwe pannen en panlatten vervangen. Harm en zijn team zijn echte vaklui die weten waar ze mee bezig zijn. Er was een planning van 4 dagen maar na 2 dagen was de klus geklaard. Wij zijn super tevreden met het resultaat en de buurtjes ook. Er wordt keihard door gewerkt en geen geouwehoer Jongens bedankt we zijn er erg blij mee Gr Henk en Jolanda Kroon
  • Review door Theo, Stiens
    Beoordeeld op 18 mei 2020
    Dakrenovatie: ca. 40 m2 panlatten vervangen. In overleg meer m2.
    Uitstekend. Klus kon toevallig eerder uitgevoerd worden dan eerst besproken. Mannen kwamen mooi op tijd. Hard gewerkt, vakwerk geleverd. Top Harm en overige mannen. Bedankt en tot de volgende dak klus.
  • Review door Jaap, Valthermond
    Beoordeeld op 18 mei 2020
    Dakrenovatie: 60 m2; Dakpannen of dakbalken vervangen; Puntdak
    Harm en zijn team hebben uitstekend werk geleverd ,kwamen elke dag op tijd en maakten alles waar .Goed personeel en een ander had het niet beter kunnen doen .ik zal hem ook zeker een ander aanraden.
  • Review door Wouter, Amersfoort
    Beoordeeld op 21 mrt 2020
    Daken: Dakpannen of dakbalken vervangen; Puntdak
    Harm Westra en zijn team hebben uitstekend werk geleverd voor een hele scherpe prijs. In anderhalve dag hebben ze ons dak (jaren 30 rijtjeshuis) helemaal gerenoveerd. Zelfs nog wat extra pannen achtergelaten en kadootjes meegenomen voor onze kinderen tijdens de Coronacrisis. Ik kan Dakrenovatie Westra aan iedereen aanraden!
  • Review door Yuri, Pernis Rotterdam
    Beoordeeld op 21 dec 2019
    Daken: 50 m2; Dak vervangen; zadeldak
    Harm heeft alles prima geregeld. Van het leveren van de pannen tot het ophalen van het puin. Harm en z'n mannen zijn harde werkers en ze hebben niet veel van je nodig. Ze werken het liefst keihard door, wat er voor heeft gezorgd dat wij in minder dan 3 dagen een compleet nieuw dak hebben. Mijn dak ziet er weer keurig uit, bedankt mannen!
  • Review door Mark, Beinsdorp
    Beoordeeld op 15 dec 2019
    Daken: 60 m2; Dak vervangen; Puntdak
    Harm ging dinsdag 10 december aan het werk. Huis 2 onder 1 kap, alle dakpannen vervangen. Damp doorlatende folie, nieuw richelwerk en repareren van een lekkage. Uiteraard kan je in deze maanden niet van het weer op aan en hebben we de afspraak 1 week moeten verzetten. Zeer duidelijke communicatie. In 2,5 dag was ons dak vernieuwd. Het ziet er echt super uit! Scherpe prijs, zelfs buren in de straat erg enthousiast en overwegen hun dak bij hem te doen.. Keihard gewerkt in de kou en wilden niet eens binnenkomen. Harm, nogmaals bedankt! Paula en Mark