Dakrenovatie Westra

Dakrenovatie Westra beoordelingen (95)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Sneek
    Beoordeeld op 6 apr 2021
    Dampopen folie plaatsen onder bestaand pannendak jaren 30 woning Sneek
    Snel tot een overeenkomst gekomen. Harm heeft op afstand via Google Earth een realistische offerte uitgebracht. Goede prijs in vergelijking met andere aanbieders. Doordat een andere klus uitviel, kon hij zelfs eerder bij ons terecht. Denkt mee over de planning. Zijn werknemers zijn niet zo spraakzaam maar nuchtere Friese harde werkers. Ze kwamen op tijd en waren eerder klaar dan gepland en hebben de opdracht super uitgevoerd. De boel iets netter achterlaten was prettig geweest (peuken, dakraam, scherven etc) maar dat is een detail. Prijs/kwaliteit is gewoon goed. Het is nog droog dus ik ga er vanuit dat het kwalitatief goed uitgevoerd is. Bedankt!
  • Review door Ton, Emmeloord
    Beoordeeld op 28 mrt 2021
    Dakrenovatie: Dakpannen of dakbalken vervangen; Puntdak
    Ons dak ziet er weer goed uit,het zijn harde werkers de klus was sneller klaar dan wij verwacht hadden.en alles weer netjes opgeruimd top.
  • Review door Edwin, Zwolle
    Beoordeeld op 25 feb 2021
    Dakrenovatie: 40 m2; Dakpannen of dakbalken vervangen; Puntdak
    Dakrenovatie Westra heeft zoals overeengekomen ons dak vervangen, De communicatie verliep goed, materiaal werd op afgesproken tijd geleverd, ze waren helder over wanneer ze zouden beginnen etc. Ze hebben tijdens de realisatie nog geadviseerd over een waardevolle toevoeging (vogelschrootje) vroegen ook tijdens de realisatie om feedback, wat ik als erg prettig heb ervaren. Naast de correcte afhandeling ben ik ook erg te spreken over de prijs ten opzichte van andere aanbieders. Dakrenovatie Westra heeft opgeleverd zoals overeengekomen, in iets meer dan 2 dagen waren ze klaar. Helaas waren er nét iets te weinig pannen geteld maar ook daar werd niet moeilijk over gedaan en ik heb zelfs een boel extra dakpannen gekregen als reserve.
  • Review door Rudy, Joure
    Beoordeeld op 16 jan 2021
    Dakrenovatie: 200 m2; Dakbedekking vervangen; Puntdak
    Dakrenovatie Westra heeft de klus bij ons met tevredenheid en op zeer korte termijn kunnen voltooien. Het ging in ons geval om 7 huizen waarvan de de voorkant de dakbedekking vervangen moest worden. Hierin hebben ze ons prima geïnformeerd en op de hoogte gehouden van de voortgang. Totale klus is binnen anderhalve week voltooid.
  • Review door Ger, Koog aan de Zaan
    Beoordeeld op 15 jan 2021
    Dakrenovatie: 100 m2; Dakpannen en panlatten vervangen; Puntdak
    Het project werd zeer voortvarend opgepakten en de communicatie was uitstekend. Een prima prijs kwaliteit verhouding en een hele goede inzet van de ploeg die het gerealiseerd heeft. Mijn complimenten.
  • Review door Stefan, Warffum
    Beoordeeld op 2 dec 2020
    Dakrenovatie: 95 m2; Dakpannen of dakbalken vervangen; Puntdak
    Harm en z'n jongens hebben uitstekend werk geleverd. Zoals afgesproken hebben ze eind november, begin december de klus geklaard. Harm en z'n medewerkers waren super beleefd en vriendelijk en hebben alles keurig achtergelaten nadat de werkzaamheden waren afgerond. Zelfs buurtbewoners valt het op hoe professioneel mijn dak gerenoveerd is!