Dakrenovatie Westra

Dakrenovatie Westra beoordelingen (95)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Drachten
    Beoordeeld op 6 apr 2023
    Dakrenovatie: Dakpannen of dakbalken vervangen; Puntdak
    Westra is uitermate vriendelijk. Mannen werken hard en zorgvuldig. Uitermate tevreden. Zeer aan te bevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leek
    Beoordeeld op 21 feb 2023
    Dakrenovatie: 55 m²; Dakrenovatie; Puntdak
    Snelle reactie op offerte aanvraag (de enige die netjes reageerde van de 10 offertes die ik overal aangevraagd had). Directe vlotte correspondentie en eenmaal aan de slag stond om 07:30 de straat vol busjes, aanhangers en een kraan. Superrap gewerkt, in twee dagen pannen, folie, tengels en panlatten een een grote schoorsteen verwijderd en afgevoerd. Zo op t oog vaklui, ze bikkelen door tot het klaar is, zelfs geen tijd verspillen met koffie. Aanrader wat mij betreft! Nu nog de eerste regenbui afwachten 😁
  • Review door Marleen, Klazienaveen
    Beoordeeld op 12 feb 2022
    Dakrenovatie: Schoorsteen verwijderen en daar dak dichtmaken; Puntdak
    Zeer tevreden! Door omstandigheden aan mijn kant moest de afspraak zeer kort van te voren worden verzet. Door de flexibele houding van dhr. Westra kon alsnog een paar dagen later de schoorsteen worden verwijderd. Het werk is keurig uitgevoerd en er werd netjes opgeruimd. Duidelijke communicatie. Fijn personeel.
  • Review door Priscilla, Lelystad
    Beoordeeld op 16 dec 2021
    Dakrenovatie: Dakpannen of dakbalken vervangen; Puntdak
    Westra heeft onze dakpannen vervangen in Lelystad . Alles is snel gegaan en goed gegaan . ( tot nu toe ) we hebben last van lekkage waarbij ik heel asociaal word toe gesproken en er met moeite wat aan gedaan wilt worden , vervolgens is er wat mee gedaan en heb ik nu nog last van lekkage waarbij ik weer asociaal te woord word gestaan . En vervolgens word mijn nummer geblokkeerd dus zit ik nu met een lek dak en kapotte pannen die ook niet vervangen worden . Ik raad dit bedrijf zwaar af en ga hier werk van maken . Jullie horen nog van onze advocaat !!

Helaas zijn er klanten bij die je koste van wat ook willen bedonderen De klant had voor het nieuwe dak al lekkage bij de dakramen De gene die deze heeft geplaats heeft het gehele afwaterpakker doorboort en kromgeslagen Dit hebben we meerdere keren gemeld maar dat was hun probleem niet Kortom wij moeten schade betalen van iets waar wij niks aan kunnen doen heel knap Bij gaant een foto van hoe het werk van buiten is en zo het ook hoort te zijn We hebben nooit geen klachten over onze daken dus dis wat een vreemd (uitgemolken)verhaal

Reactie geplaatst 16 dec 2021