Dakrenovatie Westra

Dakrenovatie Westra beoordelingen (95)

• Review door Kalsbeek, Akkrum
    Beoordeeld op 24 apr 2026
    Dakrenovatie of -vervanging: Dakrenovatie; Puntdak
    Top werk afgeleverd en alles netjes achtergelaten.Ik zou dit bedrijf zeker aanraden. Duidelijk in de communicatie en komt de afspraken na.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leeuwarden
    Beoordeeld op 11 apr 2026
    Dakrenovatie of -vervanging
    Top-bedrijf. Kundige dakdekkers en vlot-werkend. Ben blij dat ik voor dit bedrijf gekozen heb.
  • Review door Henk van Schepen, Gerkesklooster
    Beoordeeld op 10 mrt 2026
    Dakrenovatie of -vervanging
    Alles volgens afspraak,snel, keurig, betaalbaar,kortom vakpersoneel. Binnen 2 dagen lag ons dak inclusief 2 kantelramen inbouwen. Keurig alles opgeruimd. Wij zijn zeer tevreden met Westra dakrenovatie. Hierbij oprechte dank aan alle personeel. Wij raden dit bedrijf gaarne aan als betrouwbaar en correct. Fam van S.
  • Review door Daniël, Appelscha
    Beoordeeld op 21 nov 2025
    Dakrenovatie of -vervanging
    Een snelle en prettige samenwerking met een net opgeknapt dak als resultaat.
  • Review door ANNE Pijl, Wergea
    Beoordeeld op 31 okt 2025
    Dakrenovatie of -vervanging
    In een woord geweldig vakwerk geleverd door de jongens en ook de financiële kant is mij meer dan honderd procent meegevallen. Met dit bedrijf kom je een heel eind kwa vakwerk en het financiële plaatje Als je een klus met het dak hebt dan zijn zij de oplossing
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Coevorden
    Beoordeeld op 6 dec 2024
    Dakrenovatie: Dakpannen of dakbalken vervangen; Puntdak
    Reële prijs. Harm komt de afspreken na. De klus was op zeer korte termijn geklaard. Er werd hard gewerkt door het team en ze hebben goed werk geleverd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Stadskanaal
    Beoordeeld op 8 mei 2024
    Dakrenovatie: 100 m²; Dakpannen of dakbalken vervangen; Puntdak
    Van begin tot eind goed contact gehad met Harm over de gehele klus. Binnen 2 dagen was de klus geklaard door deze hard werkende heren.
  • Review door Ronald, Leeuwarden
    Beoordeeld op 8 dec 2023
    Dakrenovatie: 70 m²; Plaatsen dampwerende folie onder dakpannen en...
    Had Dakrenovatie Westra gevraagd voor plaatsing dampwerende folie en vervanging panlatten. De klus is snel en tot tevredenheid gedaan . Na deze klus nog een kleine naklus laten doen en ook dit werd tot volle tevredenheid afgehandeld. Zijn harde werkers zonder mooie praatjes. Ben zeer tevreden.
  • Review door Wessel Posthuma, Haren
    Beoordeeld op 25 okt 2023
    Dakrenovatie: Dakpannen of dakbalken vervangen; Puntdak
    Dakrenovatie Westra is een vakkundige partij die met veel aandacht ons pannendak hebben vervangen. Vooraf een duidelijke offerte en heldere communicatie over (bij ons zeer snelle) termijn en werkwijze. Mannen werken vlot en netjes. Houden zich aan de afspraak en verschijnen keurig op tijd.