Daan Schlagwein heeft laten zien het onderscheid te maken tussen de doorsnee vakman die even snel een klusje komt doen het het daadwerkelijk serieus omgaan met het herstel van mijn dak. Hij denkt mee in oplossingen en geeft graag een goed en helder advies. Daarnaast maakt hij ook gebruik van andere materialen dan de standaard hoeklijst van aluminium op de dakrand door het toepassen van een handmatig op maat gemaakt zinkprofiel, maatwerk dus. Gezien de inspanningen die er toch een dag mee gemoeid waren, denk ik dat er een allerzins redelijke prijs voor is gevraagd. Een volledige dag werk, waar de materiaalkosten ook nog van af moeten, laat een relatief laag uurtarief over. Daarnaast is het ook van belang dat, zoals in dit geval, er sprake is van een geode brandverzekering, eventueel in geval van. Gelukkig is het niet zover gekomen, maar het is wel een fijne gedachte als dit ook is afgedekt. Kortom, een vakkundige, meedenkende dakhersteller die weet waar hij mee bezig is. Een volgende keer zou ik hem zeker weer bellen!