Cos afbouw V.O.F.

Cos afbouw V.O.F. beoordelingen (210)

• Review door Michel, Renkum
    Beoordeeld op 7 mrt 2016
    Stucen wanden en plafond
    Cosmin heeft ondertussen zowel de beneden als de bovenverdieping gestuckt. Beide keren een prima job gedaan. Elke morgen strak op tijd en werkt stug door totdat het af is. Daarna ook gebruikt gemaakt van zijn aanbod om de bovenvedieping latex te spuiten. Zo'n perfect resultaat krijg je met de roller niet. Absoluut een aanrader.
  • Review door Laurent, Utrecht
    Beoordeeld op 29 feb 2016
    Stucen van bestaande woonkamer en aanbouw
    Prima stucadoors, die nadat ik had aangegeven dat het 90m2 was, maar eigenlijk 130m2 bleek te zijn gewoon de volgende dag terugkwamen vanuit Helmond naar Utrecht. Vakwerk afgeleverd tegen een hele schappelijke prijs. Ik kan dus ook niet anders dan overal een 10 voor geven. Lorenzo, Utrecht
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bergeijk
    Beoordeeld op 26 feb 2016
    kunststofschroten plafond vervangen voor gipsen plafond incl. stucen
    Zeer snelle service en erg strak stucwerk. Aangezien er op zeer korte termijn tijd was voor ons konden wij zelf niet alle plafonds verwijderd hebben dit was extra werk voor cos afbouw en geen enkel probleem ook extra service om elektra voor spotjes aan te leggen was geen probleem. zeer tevreden!
  • Review door Edwin, Eindhoven
    Beoordeeld op 9 feb 2016
    Glad pleisterwerk over spagtelputz aanbrengen
    Cos en zijn collega's zijn aardige gasten die zich flexibel opstellen en continu met je meedenken over een oplossing. Het zijn harde werkers die niet te beroerd zijn om extra werkzaamheden te verrichten zoals het schuren van de vloer of het terugplaatsen van een stopcontact. Er was wat vertraging door twee kapotte verfspuiten maar daar kon Cos niets aan doen. Het stuc-, verf- en kitwerk ziet er vakkundig en prachtig uit en dat voor een hele scherpe prijs. Cos ruimt ook zijn rotzooi netjes op en plakt alles heel precies af. Wat mij betreft de perfecte stucadoor, helemaal niets op aan te merken.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heesch
    Beoordeeld op 3 feb 2016
    woonkamer woning glad stucen
    zeer snel en nauwkeurig werk
  • Review door Francien, Heelsum
    Beoordeeld op 22 dec 2015
    27 meter muur van 2.60 hoog stucen in Heelsum.
    Cos heeft al mijn muren prachtig strak gestukt. Keurig op tijd en alles opgeruimd voor een redelijke prijs. Een absolute aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Helmond
    Beoordeeld op 10 okt 2015
    glad/fijn stucen van wanden + plafond onderverdieping
    Cos bedankt voor het stuken van de complete onderverdieping (woonkamer, hal en toiletruimte)!! Wie een goede stukadoor zoekt, bevelen wij cos aan! Denkt met je mee indien je dat vraagt, snel, professioneel en ruimt netjes op. Cos en zijn jongens hebben ons dus goed geholpen en mochten we ooit nog iets meer willen stuken, dan hopen we dat we dat we opnieuw door jullie kunnen laten doen! Bedankt óók voor het plaatsen van de inbouwspots en het advies daarbij! Gr, Eefke en Alejandro
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Lent
    Beoordeeld op 4 aug 2015