CANI-S.N.A. Bouwdiensten

CANI-S.N.A. Bouwdiensten beoordelingen (80)

• Review door Michelle, Den Haag
    Beoordeeld op 18 jun 2015

stucen van een vlakke wand 2.45x7 mtr

Ervaring is goed. De stukadoor werkt hard en netjes en heeft echt goed en strak werk opgeleverd. De stukadoor heeft meegedacht met kleine problemen en ze zonder extra kosten zelfs opgelost. Een vriendelijk persoon.
  • Review door Esther, Den Haag
    Beoordeeld op 15 mei 2015

Stucen onderste deel van de muur in de hal en deel muur in de keuken.

Ik ben heel positief over CANI-S.N.A. bouwdiensten. Shenol is enorm professioneel en behulpzaam. Hij werkt snel en goed en heeft zelfs nog meer geleverd dan afgesproken. Hij heeft me ook nog geholpen met een paar klusjes waar ik zelf vastliep. Hij is ook erg betrouwbaar. Ik kon met een gerust hart de deur uit toen hij aan het werk was. Ik raad hem en zijn bedrijf zeker aan!
  • Review door Jessy, Den Haag
    Beoordeeld op 5 mei 2015

Vlakke muren stucen

Shenol is een vriendelijke en behulpzame jongeman. Denkt mee en de prijs/kwaliteit verhouding is erg goed. Ik ga meer klussen aan hem gunnen. Aanrader!
  • Review door Hennie, Den Haag
    Beoordeeld op 29 mrt 2015

Verwijderen behang + stucen + voorstrijk 85m2

Shenol werkt super hard. Hij is eerst langsgekomen, mij netjes verteld stap voor stap wat hij allemaal kan doen. Goeie afspraken gemaakt en hij kon op korte termijn gelijk aan de slag. Af en toe wel meegeholpen met schoonmaken maar dat zal je bij andere klussers ook moeten doen. Na het stucen heeft hij voorgestreken en 3 lagen muurverf gesaust. Resultaat is goed alhoewel nog 1 laag muurverf had het mischien nog strakker eruit kunnen zien.
  • Review door Esteban, Den Haag
    Beoordeeld op 2 dec 2014

Schilderen van diverse houten objecten

Perfecte snelle dienstverlening. Goede afspraken vooraf die zeer zeker worden nagekomen! Ik heb voor deze jongens nof een hoop werk in het vooruitzicht. Echt een aanrader
  • Review door M., Den Haag

Spachtelputz nieuwbouw -woning 160 m2

• Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag
    Beoordeeld op 6 nov 2013

1 slaapkamermuur stuken

Goede prijs en op korte termijn. Snelle werkers.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag
    Beoordeeld op 28 okt 2013

Plafond stucen 6m2

Super goede prijs geboden voor het stucen van een plafond. Konden op korte termijn de klus doen. Vroegen tussentijds of ik tevreden was en of ik nog aanpassingen wilde. Echt aan te bevelen!!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Delft
    Beoordeeld op 8 sep 2013