Werkspot-gebruiker uit Hoofddorp
we zijn erg blij dat je het leuk vond
Reactie geplaatst 16 sep 2024Bouwwensen
we zijn erg blij dat je het leuk vond
Reactie geplaatst 16 sep 2024Hartelijk dank voor uw mooie woorden
Reactie geplaatst 14 sep 2024Hartelijk dank voor uw prettige recensie, sorry dat we wat laat zijn
Reactie geplaatst 30 aug 2024Hartelijk dank voor je mooie woorden Arthur. We zijn erg blij dat je alles leuk vond. Als je iets nodig hebt, schrijf me dan, ik kom je helpen
Reactie geplaatst 27 aug 2024Hartelijk dank Valeria voor de mooie woorden. We hebben heel hard ons best gedaan om u blij te maken met ons. we zijn erg blij dat je het leuk vindt
Reactie geplaatst 27 aug 2024Het spijt me dat dit is gebeurd, Manon. Roman is volwassen en werkt al heel lang bij ons, hij levert kwaliteitswerk, iedereen is altijd blij met hem. Ik begrijp niet waarom hij je dit heeft aangedaan. Ik schreef je dat andere specialisten het zouden komen doen, maar je wilde het niet, er had een halve dag over gedaan zodat er geen slechte mening over ons zou komen. Het spijt me dat dit is gebeurd, wij zal proberen zodat dit ons op een andere dag niet meer overkomt
Reactie geplaatst 9 aug 2024Het was ons een genoegen om u te helpen. bedankt voor de vriendelijke woorden
Reactie geplaatst 9 aug 2024Wij vonden het erg leuk om zo'n mooi werk te mogen doen. hartelijk dank voor de mooie woorden
Reactie geplaatst 6 aug 2024Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden Jan. we helpen je graag verder, we zijn erg blij dat je alles leuk vond
Reactie geplaatst 5 aug 2024