Bouwservice BP

Bouwservice BP beoordelingen (65)

• Review door Joop, Veendam
    Beoordeeld op 22 mrt 2019
    Dakrenovatie: 140 m2; Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Anand en zijn medewerkers hebben uitstekend werk geleverd. Je kunt alles goed overleggen. Hij is sympathiek en luistert goed naar de vragen die je hebt. Ik bevel hem graag aan.
  • Review door jan, Appingedam
    Beoordeeld op 5 aug 2018
    uitbouw
    Arnand en zijn mannen hebben een aanbouw bij ons geplaatst. We zijn er zeer tevreden mee. Fijne mannen om over de vloer te hebben . Als je iets extra's had was het ook geen probleem . Deze jongens zijn echt aan te raden
  • Review door A.M.V, Meeden
    Beoordeeld op 11 mei 2016
    Plat dak vervangen+ dakisolatie aanbrengen
    Hele prettige ervaring gehad, de jongens zijn op tijd, werken netjes en denken mee met de klant. Een beetje meerwerk is ook geen probleem en wordt niet moeilijk over gedaan. Bovenal zeer goed betaalbaar. Een aanrader.
  • Review door Jacqueline, Hoogezand
    Beoordeeld op 4 mei 2016
    Fundering maken/storten
    Vriendelijke man werkt volgens afspraak en levert keurig werk af Puntje bij paaltje heeft hij ons hele aanbouw van 7 bij 8 mogelijk gemaakt En keurig afgeleverd ,zeer zeker aante bevelen van ons een dikke 9.5
  • Review door johan, Siddeburen
    Beoordeeld op 17 apr 2016
    Aanbouw plaatsen 5 x 5 meter
    Aanbouw plannen op Werkspot geplaatst , en uit diverse reacties gekozen voor Bouwservice B.P. Toch wel spannend natuurlijk , zo,n verbouwing ! Wij zijn echt goed te spreken over Anand en Michel van bouwservice B.P. Echte vaklui met werkvreugde , en heel prettig in de omgang. Alle zaken worden goed door gesproken ,en ook na geleefd ! Er wordt heel netjes gewerkt , en we hebben na ongeveer 7 week een hele mooie nette aanbouw. Echt een aanrader dus .Bij twijfel kom gerust kijken op de patrijs 3 in Siddeburen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Appingedam
    Beoordeeld op 17 apr 2016
    platte dak van de garage met bitumen
    Anand heeft goed werk afgeleverd binnen budget
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hoogezand
    Beoordeeld op 6 nov 2015
    Vervanging plat dak met bitumen dakbedekking of kunststof dakbedekk...
    Hoogezand, Bilderdijklaan. Anand heeft mijn platte dak gefixt: * Grind verwijderen. * Isolatie aanbrengen. * Onderlaag aanbrengen. * Toplaag (dakleer) * Nieuw daktrim. * Kunststof boei. * Schoorsteen uitslijpen en voegen. * Lood naar kijken. * Oud dakleer- grind afgevoerd. Werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. (On)gevraagd geeft hij handige tips. Aan verzoek om tussendoor dorpel bij garageraam te fixen is zonder probleem gehoor aan gegeven. De werkzaamheden zijn binnen afgesproken tijdsbestek afgerond. Ik raad iedereen Anand/BP Bouwservice aan (vooral mensen zoals ik met 2 linker handen). Ik zal bij volgende klus zeker weer contact opnemen. Anand bedankt en tot ziens.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Groningen
    Beoordeeld op 13 okt 2015
    aanbouw plaatsen 3.5*9m (incl. bijkeuken)
    Afgelopen voorjaar kwamen wij (gezin, 3 kinderen, Groningen) via werkspot in contact met Anand Firtoe van BP Bouw. We bespraken met hem onze wensen voor het uitbouwen van onze woon- / eetkamer en het aanbouwen van een bijkeuken. Anand dacht vanaf het begin met ons mee en heeft dit tot en met de laatste werkdag op een vakkundige, oprechte en plezierige manier gedaan. Gaandeweg bleek Anand een alleskunner: metselen, tegelzetten, aanrechtbladen en boekenkasten maken, leidingwerk en elektriciteit aanleggen. Hij kan het allemaal! Het eindresultaat is prachtig geworden en heeft onze aanvankelijke wensen en verwachtingen overtroffen. Minstens zo belangrijk voor ons was tot slot de prettige aanwezigheid van Anand en zijn medewerkers. Nooit hebben wij hun aanwezigheid als een ‘last’ of ‘inbreuk’ ervaren. Sterker nog, we missen ze een beetje…;-)