Bouwbedrijf van Emden

Bouwbedrijf van Emden beoordelingen (39)

• Review door Stella, Eemnes
    Beoordeeld op 3 feb 2022
    Overkapping plaatsen voor 2 trailers en 4 paarden
    Na wat stroeve communicatie een afspraak gemaakt voor inmeten. Daarna geen opvolging. Na herhaaldelijk bellen en appen kwam er uiteindelijk een offerte. Ik had er een paar vragen over maar krijg geen sjoege. App en mail wordt niet op gereageerd, telefoon wordt soms opgenomen en dan komen allemaal beloftes maar er komt niks van terecht. Ik ben klaar met wachten.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hilversum
    Beoordeeld op 2 jan 2022
    Huisrenovatie: Vloer
    Lars houdt zich aan de afspraken en is duidelijk in zijn communicatie. Ook denkt hij goed mee en geeft hij goede adviezen
  • Review door rojaca, Naarden
    Beoordeeld op 1 jan 2022
    Nieuw (punt)dak plaatsen garage (25m2) plus plaatsen kozijn met deur.
    Bedrijf had gereageerd op onze klusaanvraag en kwam kijken om e.e.a. op te meten om zodoende een offerte te kunnen maken. Daarna nooit meer iets van hem vernomen... We hebben verschillende keren gemaild, gebeld, en via WhatsApp contact gezocht. Niks meer. Erg jammer. Geef dan gewoon aan dat je ofwel de klus niet aankunt, of geen tijd hebt... Over prijs en kwaliteit kunnen we niet oordelen want de klus is dus nooit uitgevoerd.
  • Review door Wouter, Hilversum
    Beoordeeld op 29 okt 2021
    Hilversum-Kleine klus: Montage; Licht en elektra, Voorwerpen ophangen
    Betrouwbare aannemer, duidelijk in de communicatie en het maken van afspraken. Uitgevoerde werk betrof enkele kleine klussen: trapleuningen monteren, plafondlampen installeren, gordijnrails monteren etc. Werkzaamheden zijn goed uitgevoerd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hilversum
    Beoordeeld op 3 jul 2021
    Aanbouw plaatsen: 3 m2; Nee; Plat dak
    Lars van Emden heeft een mooie uitbouw op ons balkon gemaakt. De communicatie verliep aanvankelijk redelijk, maar na betaling van de laatste termijn reageerde hij laat of niet meer. Hij deed veel beloftes om het af te komen maken, maar deed dat niet. Al met al een vakman die wij niet echt kunnen aanraden.
    (Bewerkt op 7 mrt 2022)
  • Review door Pieter, Hilversum
    Beoordeeld op 26 mrt 2021
    Vervangen: 1 deurpost
    Wij zijn meer dan tevreden over het werk van Lars. Hij is een zeer kundig en betrouwbaar persoon. Onze voordeur is prachtig geworden! Lars heeft heel fijn met ons meegedacht. We hadden wat specifieke wensen - hij is gaan zoeken naar de beste oplossing voor onze situatie. Behalve dat hij zeer goed werkt levert is hij erg betrouwbaar. Als wij weer een klus hebben, zouden we hem zeker nog een keer vragen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Baarn
    Beoordeeld op 16 mrt 2021
    Binten vervangen begane grond
    Ik kan niet aanraden zaken te doen met de heer Van Emden.
    (Bewerkt op 18 mrt 2021)

Het is spijtig deze review van u te ontvangen. Wij hebben door de drukte en enige contact via werkspot helaas geen contact meer kunnen leggen met u en wij vinden deze uitspraak daarom zwaar wegend voor de situatie die zich heeft voor gedaan. Wij snappen u probleem maar om dan zo’n review te plaatsen is erg jammer

Reactie geplaatst 18 mrt 2021
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Blaricum
    Beoordeeld op 9 mrt 2021
    Repareren: 1 deur
    Slechte ervaring mee. Laat niets van zich horen ondanks vele verzoeken tot reactie. Klus dus niet uitgevoerd, dus over (prijs)kwaliteit kan ik niet oordelen.